Fest igen,loooov mina vänner!

Tjenixen,inte bloggat så mycket har haft fullt upp! I måndags åkte jag till ullared med Tina,Alice och Lina,hittade alla möjliga bra saker,hade en toppendag :) sen drog jag hem fort som fan,packade och iväg till knatt där de var fest! Roligate festen på länge,hade hur kul som helst,Pontus,Lukas och Johan gjorde min kväll,hahaha fyfan vad kul jag hade,dock var jag tydligen skitsur på lukas ett tag innan vi fick snackat oså! Vid 12 började jag naturligtvis och spy,inte kosntigt med tanke på att hela vodkaflaskan var borta+min cider så jag spydde som aldrig förr,blödde från ansiktet också enligt pappa,som trodde att jag varit i slagsmål,minns ingenting från de att pontus och dom åkte,ingenting! Kommer inte ihåg när pappa yttligare en gång får glida in på festen för att hämta mig..min gosepappa <3 har dock spyat ner hela pappas bil+ blodat ner..åh! :( så igår fick bli en lugn jävla dag,mådde hur dåligt som helst på morgonen,sen på kvällen åkte jag och tina till henån,träffade jacob och henkepenke,goaste killarna,lovar! :D sen kom även rasmus,kd och henrik magnusson,vi drog ut och var ute i henån en stund sen drog jag och tina hem med klas,så käka vi lite och somnade! Idag drar jag till torp,måste hitta presenter till mamma som fyller år på fredag :-) sen ikväll blir de tjejmys med mina favorittjejer <3

festen

Tjenixen,mår inte alls bra idag..feber och skit! yes life is good ;) haha nej men! Igår vaknade på morgonen,hade lust att någon skulle skjuta mig,haha insåg att jag hade feber dagen då jag naturligtvis skulle ha fest -.- menmen,jag gjorde iordning huset,sen droppade de in lite folk på förfest :) efter 20 minuter kom bästa henke med musiken,jävlar vad bra de blev! Sen droppade de in massa folk under kvällen,jag hade kul trots febern fram tills klockan blev runt halv 11,då folk bröt sig in i min storebrors rum och snokade,rummet var alltså låst och utanför var de en lapp''videobavakat'' men ändå finns de nötter som går in.. stolar gick sönder,mammas saker sprack och krossades,15-tals grejer gick sönder under kvällen,soptunnerna var utknuffade i vägen så grannarna klagade,soporna låg längst med vägen till färjan,NÄR FAN SKA FOLK LÄRA SIG HUR MAN BETER SIG? så trött blev jag så vid 12 slängde jag ut alla från festen! orkade verkligen inte mer! Jonas,coffe,jacob,cornelia och Tina stannade kvar,dom skulle sova hos mig,sen kom mamma hem på kvällen,vi snackade med henne en bra stund,min älskade mamma <3 sen gick vi upp och fick plocka iordning efter idioterna som skräpat ner.. sen ringde Kimsan och sa att han och pontus skulle komma ut en sväng,så åkte ner och hämtade färjan,så kom dom med epan en stund,vi alla satt och snackade,lyssnade på musik och snattrade med min mamma,tills äckelkim tog mobilen och la i kallingarna,uuhh fight ja! vem vann? jo jag. saknat de lite,sån bra kille är han! 
Sen drog dom,och vi gick och la oss,coffe som behagade att snattra hur länge som helst,så fick ju knappt sova..sen på morgonen satte vi igång med städningen,fick hjälp av ala,så goa är dom,vi åt frukost sen drog dom hem,tina stannade kvar,vi käka pizza med mamma och storebroshan sen duschade och pappa körde oss till stocken! slänger in lite bilder från igår
Enkel match,tog mig 4 sekunder innan jag vann...
 

städat hela huset

Heeeelt slut! syskona får fan städa sina egna rum ska jag få be att tala om! Dock är de bara jag hemma i hela huset..så antar att de blir jag som får städa dom med.. Har feber och är asförkyld,åh välkommen behövde dig precis just nu,jävla feber! åhhh aja,de blir bra ändå,ska gå och lägga mig en stund nu,helt slut!

Klippa kort?

Tjenixen,stressigt nu när mamma inte är hemma,inte i sverige utan i pudapest med några kompisar inom jobbet..
Fick inte upp ludwig imorse som skulle till skolan,jävla unge!!! 10 minuter innan bussen gick kom jag på att jag inte hade väckt han hahha så aa!! På med kläder direkt till bussen,haha stackars unge!
Jag själv drog och fixade lite saker,sen drog jag till ellös,eftersom Kim den jäveln inte kan göra vissa saker själv.. så aa,träffade honom och satt & snackade med honom och jacob ett bra tag innan jag drog hem och mötte pappa,drar till uddevalla nu och fixar lite saker,har mycket att göra inför morgondagen! Vi hörs,puss!
Klippa av allt mitt hår? Har funderat på de miljoner gånger,vill ha någon snygg kort frisyr,ena dagen älskar jag att ha långt hår,andra dagen vill jag bara klippa av de och slippa allt de jobbiga! ååhhhhh tjena beslutångest.

LOOOOV


Tjenare,torsdag idag,gött jävla trögt att ta sig upp imorse asså,men gjorde de ändå,vi hade Svenska i 80 minuter,sen var de lunch,drog till espressohouse med Anna och Amanda,sen hade vi bara en lektion kvar,teori jag orkade verkligen inte så jag åkte hem vid 12-1 ,kommer inte ihåg vilken buss jag tog..haha! Kom hem,drog ner till mormor och morfar och snackade med dom och fikade,inte träffat dom på 4 dagar så de fanns massa att prata om!! Sen tog jag moppen till ellös,mötte upp Julia och vi drog till pizzan och åt pizza/bröd med kebabsås!
Drog sen vidare till gården,kollade film och mötte andra folk där som man inte träffar så ofta längre :) Nu är jag hemma,och ska hjälpa pappa med hans lista som mamma satt på kylen nu när mamma åkt till pudapest..haha!
gosepappa

Kväll med min tjejs

Tjenare,2 lektioner idag,hade vårdprov på morgonen,de kändes som de gick rätt så bra faktiskt,den känslan e jävligt go,inte ofta den tittar fram vill jag lova.. sen håltimme i drygt 3 timmar,yesbox life is good,hade mattelektion,tog bussen hem och satte mig vid datan en stund,sen tog jag mopeden-benny till ellös där julia mötte mig,vi drog te affären och köpte lite gott och drog hem till henne och såg på nya johan falk filmen! Gosh vad dem filmerna är bra! big like! Sen pratade vi en stund om allt möjligt,träffade även emma en stund som berättade om sin kärlek på Ikea,haha going ^^sen drog jag till färjan,julia körde med en bit snäll som hon alltid är!
Ligger i sängen och ska sova,blev inte många timmars sömn inatt inte,så bäst jag sosar nu,godnatt
inga bilder från kvällen,så tar en bild på mig och amanda,vi tog la runt 60 bilder idag? Anna var också med på en del bilder,brist på liv på mattelektionen ja...

tråkig mattelektion

Dagens lektion har jag verkligen inte gjort ett ända tal,får ångest men är cptrött och vill bara hem..ska räkna lite nu då så benge inte får allt för mke ryck på mig,puss

kort dag idag

Hade bara en lektion idag,sydd och säkerhet/självförsvar! Drog hem med 12 bussen,satt i henån och pluggade som ett as,mötte även Tina,tog en buss till ellös,hon kom strax efter så skulle vi plugga..istället tjöta vi hål i huvudet på Kim,haha och som tina skriver ''julia och kim tjafsade gärnet,allt är precis som vanligt'' japp,stämmer bra de kompis! nej men sen drog jag hem,sitter nu med morsan vid köksbordet och hon förhör mig,hon skriker till ibland när hon märker att jag inte svarar på frågrona,bäst jag drar
okej..nu kan mitt hår få komma tillbaka..färgade de igår och de blev svart.kolsvart med lite lite rött där utväxten var! åhhh life is good (y) -.-

gött äre


Skydd och säkerhet

Nu kör vi skydd och säkerhet med bästa skydd12A med polisen Tony!!

kaxar man med särehag så...

Ja..när ska broshan lära sig att man inte kaxar med mig och mamma? då får man gå hem medans vi sitter i den varma bilen

godmorgon måndag


Go söndag

Tjenixen! Var i grästorp igår,roligt att träffa farmor och farfar igen,dock tråkigt att se farmor må så dåligt :( Drog hem på kvällen kom hem runt 11 ungefär,satte mig vid datan oc Tina fick stå för underhållningen! haha!
Imorse,vaknade inte försen 12 typ? otroligt gött att sova ut,såg på 2 filmer,Maria Wern och en film av camilla läckberg! Sen försökte jag mig på att plugga lite,precis varit ute på en görlång promenad,så gött att med musik i öronen bara luffa runt i skogen och vandra,haha jävla bonne julia men så äre! så nu lägga mig och se på en film till,sen plugga lite och sen somna till andra avenyn. hörs
fick köpt mig ett par nya skor igår,tack mamsen :*

lördagsmys

Sitter i grästorp hemma hos farmor och farfar och har lite lördagsmys,skönt att se att farmor är uppe på bena igen! 
Känns som jag missar en hel del på Orust,menmen får ta igen de nästa helg! 

2 sommarbilder


Åh saknar sommaren när jag hittade dessa 2 bilder

Fredagskvällen

Tjenare,fredag igår! underbart drog till skolan och hade 2 lektioner,rätt så chill dag,ingen av lektionerna var seriösa så de var gött! Sen efter vi slutat drog jag och amanda till donken och åt goglass twix och marsglassen! mums!
Sen tog jag bussen hem,mamma hämtade mig i ellös och jag drog hem och gjprde mig iordning litegrann så drog jag iväg till Tara med racermoppen! Vi bakade bullar,bäst som vi är..gjorde bullar på eget sätt utan pärlsocker osv,mycket goare ;) florsocker ist hahaa! vi satt och snackade en hel del,Tara är en av dem tjejerna jag saknar riktigt jävla mycket från min förra klass,så sjukt bra tjej!! Kollade igenom gamla bilder,åherremingud inget mer om de! Skulle åkt hem på natten men stannade kvar hos Tara,åkte hem tidigt imorse eftersom idag ska vi till grästorp och hälsa på farmor och farfar,lilla farmor har ju varit sjuk och legat på sjukhus,så ska bli roligt att få krama om henne! ska stanna en sväng på överby också,handla litegranna :)
e

Godnatt

ett par timmars pluggande säger jag nu godnatt,kan typ hälften av provet vilket känns sådär.. 
okej..har ju suttit vid facebook en del..och varit ute en sväng,får la skylla mig själv

Plugga

Tjenare,har egentligen ingen tid alls till att sitta vid datan just nu..har prov imrogon och jag kan helt seriöst inte ett skit,fattar ingenting,bara massa konstiga ord :s Hade iallafall 2 lektioner idag,drog hem direkt efter skolan för att plugga,så ska sätta fart nu,vi hörs,
lite bilder från idag,jag ch Ronja hade vattenkrig på sista timmen..den tjejen ska nog minsann få med Särehag att göra nästa gång!

Ny piercing

Tjenare! Drog till piercarn på rasten förut, bytte piercing i örat till en liten ring,och gjorde min efterlängtande spiralstav genom örat! Äntligen sitter den där! Sen hade jag mattelektion,gjorde några tal och sen drog jag hem,skulle sätta mig och äta med familjen och märker efter ett tag att jag ätit upp tungpiercingen IGEN! vet inte hur många gånger de har hänt dom 3 senaste veckorna! Så nu får jag gå till piercarn imorgon igen..sätta dit en ny stav+kula,lovelife åh trött på den skiten i tungan nu..jaja! Ska plugga medicin nu,prov på fredag,puss

Inspiration

snyggt som in i helvete

Gå 1 mil i ösregn

Okej..de kanske inte var en mil..men iallafal 600 meter i ösregn för att gå till bussen..fyfan! Sov iallafall hos Tina inatt..vi såg på Sverige-Tyskland matchen med Ivica,helt sjukt hur Sverige kunde vända,helt ofattbart,och min blivande man gjort självfallet mål,zlatan <3 Sen gjorde Angelina Pizza till oss så vi satt och myste med de medans vi fixade våran otroligt fula blogg! Om ni inte sett den klickan in,den är länkad i ett annat inlägg här på bloggen! Så drog vi te skolan imorse,har precis gjort ett medicinprov,gött att ha de avklarat! Hörs sen,ska ha lektion nu!

Olle sover gott

Var de gött att sova på bussen olle? ser ut så iallafall

GÅ IN OCH KOLLA

 
 
http://www.nattstad.se/orustjuniorochminior

Jag och min kompis har skaffat en jäkla ful blogg tillsammans,hahahha pinsamt men jaja!

Vi följer modet

Sådär ja..nu har vi köpt oss ett par nya skor..mode är våran grej! Köpta på någon känd dyr affär som endast säljer modegrejer! Så vi slog till! Asnöjda är vi!

välkommen till mina områden

Du brände dina broar när du sa dedär,som fick mig att förstå vem du egentligen är

Instagram

Följ mig på instagram jao, juliasarehag :*

red hair

Sitter fortfarnade hemma och väntar på att pappa ska höra av sig..de går då ffan inte med vindens hastighet vill jag lova! menmen,pluggar sålänge då...

hemma idag

Godmorgon,ingen skola för mig idag,dagens började helt okej,tills jag satte mig och skulle äta frukost,fick världens cpverk i nacken,nacken av alla jävla ställen? haha! Tog tabletter och skulle dra till skolan..fick då veta att farmor ligger på sjukhuset och är sjuk?Kändes ju inte alls bra,så tänkte åka in till henne idag! Sen kom vi på att hon säkerligen inte får ta imot besök..så får avvakta lite på den planen :/ Förövrigt har jag precis satt mig ner med allt plugg,får ta tag i de nu,hörs sen!

godnatt

Klockan är 8 och jag ska gå och lägga mig? Trött tjej här ja! Efter skolan drog jag till gymmet,åkte hem käkade,precis ätit fruksallad och kollat 3 avsnitt av andra avenyn,och pratat med min fula kompis Tina! <3
Går och lägger mig,godnatt

ungcanser

Canser,en jävla skitsjukdom! & jag bara älskar min tröja!
Jag har en vän som är så jävla omtänksam som har tagit tag om ämnet canser,helt sjukt vad grym den tjejen är!
Mer säger jag inte,istället tycker jag ni ska klicka in på hennes blogg och läsa själva..
http://gillbergpersson.blogg.se

Tycker även ni kan ta er en titt på filmen ''de är okej att känna'' ni kan klicka er till den filmen via länken
http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU


Snabbt inlägg

Gårdagen var hur bra som helst,kan inte skriva så mycket har lektion just nu! Slänger in 2 bilder från imorse när jag ocg tina var på ellösskola,och en bild från i fredags och även 2 andra roliga bilder.

gymmet

Tjenixen,precis kommit hem har varit på gymmet i nästan 3 timmar,fick hjälp av Håkan idag,och då är de roligare att träna också :) vi körde till mestadels bänkpress men annat också! Sitter nu hemma och ska göra iordning lite på rummet och sen får vi se vad som händer,har inte lust att göra någonting idag..
Saknar dessa kvällar och även min flummiga vän!

lördagskvällen

tjo,hade kalas för broshan förut,han fick mest pengar eftersom han vill köpa en jävla ipad..haha! Jag drog te ellös efter kalaset,Julia mötte mig vid färjan så körde vi hem te henne :) Mötte massa epatraktorer på vägen,eftersom de är epaträff ikväll,thihi,vi drog hem och satte oss framför tvn,vi hade hyrt den nyaste JohanFalk,så jävla bra är dom! Åt massa gott och snackade massa,alltid mysigt med den tjejen!! Sen tog jag färjan hem,larmade så den tillslut kom och hämta mig..jävla cpgubbe som inte godkände min larming först :o cpryck fick jag och larmade igen(a) hihi småsur blev han då men vafan jag vile hem... är nu hemma ska se på andra avenyn innan jag somnar,puss

Fredagen

tjenare,Igår fredag morgon,morsan väckte mig,insåg att jag hade verk,trevligt som fan!Eller nej de är ju inte de..fick i mig tabletter..tog sen en buss in till ellös där jag fick vänta i ellös ett tag,senare kom även Tina och vi snackade lite med Jacob,och Sanna och Emil :) träffade även Kim..
Sen åkte jag in till skolan,vi had einga lektioner idag,men gick bort till idrottshallen där alla skyddklasser hade vollybolltunering,gick helt okej för min klass,dem slog 3orna,haha! Jag själv var inte med eftersom jag hade haft verk men jag kollade på :) Tog sen 1 bussen hem med totte och Felix,åkte hem,och då hade farfar kommit,så vi fikade med honom oså,sen kom favoriterna David och Filip,vi gjorde oss iordning och hade de hur bra som helst tillsammans med lillasyster :) Sen drog dem till ellös,och jag mötte upp jasmine bergman,och Niclas :D vi drog till ellösparken och drog in och kollade där de var ett jävla liv med massa som dansade och DJ och grejer..vem får jag se där? jo Stefan,min efterlängtade stefan! Var med honom hela kvällen,sen när de drog mot sitt slut,så tog jag mopeden och drog till färjan,där stod Johan hermansson med sin epa tillsammans med emil och tobias :) Snackade med dom ett tag,tobias är för go,bra kille vill jag lova! Sen åkte jag hem och somnade direkt!
Och idag ska jag fira lillbroshan,och ikväll drar jag till ellös! skulle på fest men blir försent om vi ska fira broshan,menmen ^^
bilder från kvällen och tuneringen i skolan,dålig bildkvalié jag vet..menmen
 

brother

Grattis till lillbroshan som fyller år idag!
Eftersom han rent ut sagt hatar att vara med på kort så är de inte lätt att försöka få med han på en bild..men han är fin precis som han är,inget hår,inga ögonbryn,inga ögonfransar men bäst ändå,ha en bra dag!
Som ni ser så är Särehagsligan mycket för tjugolappar,hahaha! 
 

me and my sister

love you

skriver mer sen

slänger in en bild på gårdagens outfit

Träffat Usa-folket

Tjenare,bloggade inte igår,hade ingen tid,var i skolan,sen fick jag gå hem från ellös till malö,jippie! haha nej men de tog inte så lång tid de är inte så jättelångt ändå,några kilometer bara :) Sen när jag kom hem pluggade direkt,gick ner till min kompis vid namn mormor,hon tror vi är bff typ..jaaaja,och idag åkte in med tidiga bussen till plustimmen fick gjort vårdprovet,asgött,tror de gick ganska bra,de kändes så iallafall :D Sen tog jag bussen till Ellös mötte per där,vi hade ju inte träffats på nästan 2 år,så sjukt roligt att träffa han igen,vi fixade lite saker och så. Sen åkte vi till Flatön,fick träffat barna igen,har saknat dom som in i helvete,jag och Amanda,var hur mycket som helst med dom förr på somrarna,vi var barnvakt nästan varje dag,så vi lekte och höll på i trädgården,och nu är jag hemma,ska lägga mig i sängen och kolla andra avenyn,ha de bra haj!

tjena

Svenskaleeeektion,20 minuter kvar,wihooo

Sista lektionen

Sitter just nu på sista lektionen,Svenska! Slutar 10 i 2 idag,tar 2 bussen till gymmet så får vi se vad som händer senare idag,caao

loveu my friend

En vän är den
som känner dig
som du är
förstår var
du har varit
accepterar vad
du har blivit
och ändå varsamt
låter dig växa
 

shiet

haha,jadu,förändrats på 3 år? jao..eller 4,vet inte riktigt om bilden togs i sexan eller sjuan..men aja

måndag morgon

Lika jävla segt som vanligt..menmen,Drar till ellös skola en snabbis nu på morgonen med Tinis,sen till skolan!
Jag och Richard har hand om 2 skuggor idag också,spännande :D

godnatt

Lägger mig i sängen och kollar mitt älskade andra avenyn en stund innan jag somnar
godnatt

gamla minnen

 

Underbara människor,stor jävla saknad!

Träffat Henke

Tjenixen,vaknade runt 10 idag,tog tag i min läxhög med en gång,så gött att ha de gjort nu! Sen drog jag till henån en stund och träffade Henke,vi satt vid fotbollsplanen och snackade,och kollade fotbollsmatch! Drog sen hem och nu tänkte jag ta mig en dusch! Hörs sen 

Tragiskt att hårfärgen redan gått ut..funderar starkt på att lägga i lite ljusbrunt/blont 
nu bara för att hårfärgen går ut så snabbt :(

Träffat mina favoriter

Hade en grymt jävla rolig kväll med mina puddingar,dessa kvällar har jag saknat som fan,längesen man skrattade så mycket <3

Drar till Tara


 
 
 

Lördag

Lägger mig i soffan och kollar andra avenyn med glass,Tarisen smsade och frågade om vi skulle ses ikväll när hon kommer till Orust,ska bli roligt att träffa henne igen,längesen nu!:)

Godmorgon

Godmorgon
vaknade för 10 minuter sen ungefär,har inget planeat idag så jag får väl se vad som händer,nånting händer säkert :) ska iallafall ta mig ner till köket och äta lite frukost,gå ner till mina favoriter mormor och morfar och spendera lite tid hos dom,har inte träffat dom sen i onsdags..:/ Ikväll vet jag sosagt inte så får se 
                
 
 

 

 

bilder från kvällen

Bästafinasteunderbarastevännernamankanha

Freeeedag,helg osv osv

Fyfan vad gött med helg,har fan längtat som fan,varit hur seg som helst denna veckan så de satt fint med helg!
Fick sluta gött mycket tidigare idag så hann med en timme tidigare buss,gött!:) Drog hem och kollade lite på andra avenyn sen kom Alice,Matilda,Jenny & Lina hit,hade de jättemysigt med massa prat,flumeliflum osv,har verkligen saknat dem allihop,så roligt att vi träffas såhär tycker jag! Nu drog dem precis,ligger i sängen nu,nyss plockat undan lite och ska snart lägga mig och kolla igenom lite dokument från andra avenyn oså :)
amandisen <3

 

Städat rummet

Tjenaaa,städat rummet..ja ni ser rätt,har äntigen fått städat rummet nu,otroligt gött,flyttade om lite i rummet också,bättre med plats nu :) Imorgon är de äntligeeen fredag,2 lektioner i skolan,sen hem och på kvällen kommer goingarna hit,några tjejer från min gamla klass som jag nu inte träffar så ofta längre! Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Johan Falk efter de får de bli lite andra avenyn,ska ringa Henke också och tracka honom,är rätt bra på de!hoho! 
Min gamla fina klass,saknar som fan!

Självförsvar

Tjenare,inte så mycket bloggande igår,kom hem vid 5,somnade och vaknade vid 9,gick ner drack vatten,kollade igenom fejjan och instagram en snabbis och somnade igen,sov hela natten,försov mig på morgonen,somnade på bussen,har en känsla av att jag vart trött! Idag,käkade jag somsagt upp min tungpiercing,fick mig en ny så nu är den på plats igen! hahah orkar inte! Nu ska jag sätta mig med alla läxor jag har att göra..fyfan! Vi tränade även försvar idag med klassen med polisen Tony,fick lära mig massa bra saker,så nu övar jag på pappa hur jag ska försvara mig,de var lättare med lillbroshan men han vill inte vara försöksdocka längre :( nej ska plugga nu,hörs

klantjulia

Käkade upp min tungpiercing förut <3 <3 <3 <3 fyfan vad gott! haha helvete jvla klantarsel julia!!!
Får la dra till piercarn sen och fixa mig en ny..-.-

tsss

hittade en gammal konversation,haha ganska så rolig ändå <3

fuck skolan


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!