Leeektion

haha så fula e vi <3

Tisdag!

Tjenixen! Solen bara skiner,vårkänslor och jag bara älskar de!! :D så gött när man går längst kungsgatan :-)
Har medicin just nu och ska börja skriva lite om hur jag som första person ska hjälpa en svårt sjuk person vid ett olyckstillfälle,helt okej uppgift :) 
I brist på bilder får de bli en gammal bild på mig och och min såkallade kompis.

Måndag

Tjenare måndag,du är inte efterlängtad

Kvällshäng

Tjenaaa! Sitter i köket och spelar kort med Jasse,David&Filip,dom fuskar så in i helvete...menmen dåliga förlorare också när Julia självklart vinner ;) mohahaha

Jag och min bror

#skickarlitesmsmedminstorebrorba
 

Feeeeest

Tjenatjabbahallå! Så in i helvete trött just nu,somnar snart! Igår drog jag iallafall till Tina på kvällen,gjorde oss iordning och sen kom Dennis och hämtade oss,jävlar vilken bil,seriöst vill också ha en :( Så drog vi till Blondi,träffade Sanna som jag inte träffat på år och dar verkligen :O Och rebecka edman..haha så jävla fult jag som aldrig ville hamna på samma fest som henne.. men men :) Sen vid halv3-3 nån gång åkte vi hem igen,och somnade efter en stund! Är hemma nu och ska snart dra te gymmet,hajhaj
Jennyfjenny

Gosebarnen

Tjennaaa! Idag kom mina favoritsmåbarn,4 stycken så söta är dom,kan inget annat än att älska att dom tillhör familjen allihop! Jenny min kära jobbiga dryga gudmor var här också,haha vi slåss hela tiden men skojj är de! Har lekt med barnen och haft uppträdande med min fantastiska sångröst..slutade med att jag fick sitta ute och sjunga för alla tyckte jag sjöng dåligt,tackar <3 nu har dom åkt hem och just nu sitter jag i köket med familjen+ familjen Dahlberg,götthäng!:)

Badat tunna!

Tjenixen! Drog till Svanesund igår med Malin och kollade på våran stjärna när hon spelade fotboll! Seriöst hur är grymmast på hela planen! Träffade även på jasse och kerstin,theo,tobias och många fler,som också är grymt bra och har verkligen saknat att spela fotboll med dom :( Efter cupen drog vi hem te flisan,bakade kladdkaka och hoppade i badtunnan,woho så jävla gött,vill också ha en sån jöö... men men!Vi satt i tunnan och hade som vanligt våra extremt roliga stunder :) På natten sen kom pappa och hämtade mig,somnade direkt,och nu väntar jag på mina favoriter,gudföärldrar+barn! Och ikväll drar jag fömodligen till henån och träffar Henke och Jakob :) Men nu får jag först städa i ordning på rummet,cao!
HAHAHA jag dör,fulaste bilden,''kolla åt andra hållet'' ingen mening haha

Drar till Svanesund!

Drar till Svanesund och möter upp mina galningar till vänner,så får vi se vad kvällen bjuder på :-)
Skulle egentligen vart i Grästorp nu,men de får vänta,kösshaj
 

Göteborg

Tjenixen! Har precis kommit hem från Göteborg! Drog in imorse med Alice och Lina,vi drog driekt till matildas skola och hälsade på henne,haha vilken jävla skola..inte en käft där..xD haha nej men typ! Vi satt och snackade med henne en stund innan vi tog en buss tillbaka och käkade lite kinamat,mums! Träfade Jessica en stund också,längesen jag träffade henne nu :) Sen kollade vi runt i lite affärer och mötte upp Matilda och Tara och gick och tog en fika,supermysigt! Sen kollade vi lite mer i affärer,fick köpt en ny bh de var verkligen behövligt,haha!
Sen tog vi tåget hem,är helt slut i mina leder så ska lägga mig i ett bad nu,moha! hejhej!




 

Mot göteborg!

Dagens outfit! Bekvämt och bra inför en dag i Göteborg!

haha tack gud

Ville bara tacka gud för att platttången finns..herremingud,somnade med blött hår i en bulle igår,vilket resulterade att jag hade affro på morgonen idag,haha herregud,jag fick en chock. Ska göra mig iordning och sen dra te göteborg,hajhaj

affro? haha assåskjutmigbaklänges
visade alla på gymmet igår min snygga toffs :) skoja aldrig i livet att jag visar mig sådär,pfft!

9A tjejerna

bästa tjejerna,saknar dom sjukt mycket,saknar 9A som fan,nänujävlar

godmorgon

Tjenaaaaa,vaknade vid 12 idag,hur gött e de inte med sovmorgon eller? Gick ner till morfar och tjatade till mig lite frulle,haha stackars han som fick åka och handla... äsch,mormor brukar säga ''barnbarnen ska ha de bra'' då får dom hålla de också ;) har inte gjort ett skit typ,orkar inte,så jävla trött hela tiden :( ska lägga mig och kolla film nu,hajhaj
 

Nu har de börjat

Tjenixen! Har sovit nästan hela dagen,vaknade vid halv 11,gick upp och gjorde lite frulle till mig och broshan,sen vid 12 gick jag och la mig och sen väckte mamma mig vid kvart i 4,så drog vi te gymmet! Fy va de va segt,var ju astrött :( men men gött nu ialllafall! Fick ett brev hemskickat idag,utredningen har börjat,känns så jävla gött att nu efter 2-3 år kunna få irktiga mediciner! Längtar som fan! Och drömmen att bli polis ska dom lösa,de har dom lovat,hur de vet jag inte,de undrar jag med,men skolan har sagt så!

feeeest

tjaaaaaaaaa
vaknade för en stund sen,hade en jävla rolig kväll igår på knatt med massa folk!
Sebbe kom och hämtade mig och adde sadde och tina vid halv 1 och körde oss te färjan,haha självklart ska jag glömma mobiljäveln i hans bil så vi ringde han och snäll som han är kom han tillbaka!
Sen drog vi hem te mig,käka och sen skulle vi lägga oss,men ingen av oss kunde hålla för oss skratt så de tog ett jävla tag innan vi somnade,haha! Sen somnade tråkmånsarna så jag och addefadde satte på film,kunde dock inte se på en film mer än 10 minuter så jag somnade..haha! Har precis käkat nu,äsch orkar inte skriva mer hajhaj

 

mellooooo

Tjenare idioter :) haha nejsh skoja bara! Igår kom de lite folk hit,vi laddade upp med massa gosaker och la oss i min bamseeesäng och kollade melodifestivalen,och pratade en massa om allt som hänt,eftersom alla är utspridda runt om i världen :( Matilda sov över och vi fixade med gitarren och pratade massa,facerapes under kvällen också,tacktack hjärtat :@ Jag och matilda har precis ätit frukost och nu åkte hon iväg med min storebror te ellösaaaa :) ska städa rummet och fixa iordning lite inför ikväll

Kalas

Tjenixen! Vaknade runt 12 idag,fortfarande svårt att andas,så jävla jobbigt :( Särskillt när jag ska ha massa vänner här ikväll och jag inte kan andas som jag ska :( men men,lederna gör inte överdrivet ont iallafall,huvudet verker men de får gå ändå! Farmor och farfar är här,vi har kalas för broshan igen,precis ätit massa gott! Ska göra mig iordning så är de snart middag!
 

Maxepaxen

Tjenixen,har precis kommit hem,åkte bort en sväng till Max och la mig i hans säng medans han spelade,vi snackade en stund och sen kom morsan och helene med sina jävla ukelele,haha finns inte ord för hur mycket jag hatar de jävla instrumentet,haha! Dog tror dom är ett band,hahaha så jävla goa ändå! Ska kolla film nu,är helt slut,har ju varit lite intensvt efter de som hände igår..
Hittade min kära storebror liggande på en matta i köket med hundjäveln? haha fin flickvän du har broshan <3
max,mamma och helene,dom fick en jävla publik iallafall..hahaha
frida,så söter så!
haha så körda

Hemma

Tjenare! Åkte hem tidigare idag,orkar inte vara kvar i skolan,de är så jädrans jobbigt att andas typ,precis som man inte får luft ibland,så åkte hem,har precis tvingat morfar att göra mat till mig,och tvingat mamma att åka och köpa en Ben&Jerry till mig,måste tröstäta..haha! ;) Sen ska jag bädda ner mig i sänga och kolla några riktigt bra filmer!
haha hej

Mot skolan

Godmorgon,hade väldigt gärna vilja vara hemma idag,men de går inte,har alldeles för mycket i den jävla skolan,som bara lastar på oss olika arbeten,dom tror ju att vi inte har något liv,åhh :@ lederna verker men fick ju starka mediciner så de funkar,men huvudet därimot de sprängs snart,men de får gå ändå! Slapp åka tidigt imorse iallafall,kan åka med skolbussen,gött!! Ska skynda mig och väcka min såkallade lillebror så han också kommer till skolan,köss
De gör skitont i ögonen idag,så idag kommer jag verkligen se ut som en jävla kines kan jag lova,haha

Oturen är med mig IGEN

Hejsan! Jag vet att de pratades en del om vad som hände idag,och ja jag vet inte riktigt. Jag har ju reumatism,en ledsjukdom och har därför väldigt ont i lederna jävligt ofta,sen efter vi hade ätit mat kände jag på mig att något var fel,huvudet blev jättetungt och fick dålig balans! Sen skulle jag och Anna och Amanda gå på lektion,då jag föll ihop,vet inte så mycket mer än så,för jag kommer inte ihåg vad som hände,kommer iallafall ihåg att ambulansen kom,jag som hatar ambulanser,jag är så jävla rädd för ambulanser,och jag hatar de! För dom gör sånt jävla bra jobb och jag älskar dom för de,men har sån fobi för dom,vet inte varför,anatagligen för att dom körde på mig så mycket 2012 och alltid tog ut mina piercingar och stack i mig vilket alltid gjorde ont,så tror de är därför de blivit så :/ fick smärtstillande och fick åka med till uddevalla sjukhus där mamma var med mig,dom underöskte mig och vi påbörjade idag en utredning om min reumatism,värsta jag varit med om,kommer jag kunna bli polis nu? De vet jag inte,och jag hatar de.men jag orkar inte ha ont längre,de som hände idag var jävligt läskigt och jag hade så in i helvetes ont,har aldrig i hela mitt liv haft så ont,så de var skönt att få hjälp,reumatism på hjärtat? ja EKG visade de,och nu ska jag undersökas vidare i kommande veckor! Är nu hemma iallafall,fick en del roliga minnen från sjukhuset,men drar inte upp dom här! Efter provtagning och många om och men fick jag åka hem,mamma köpte lite kläder till mig,bästamamma <3 och så åkte jag hem,vill tacka alla fina vänner för era extremt gulliga kommentarer,sms,meddelandet och sånt,ni är guld värda! Och speciellt tack till dom som hjälpte mig i skolan idag! Tacksam! Ska sova nu,är helt slut,hoppas jag får med mig lite tur nu,tycker själv att jag har haft för mycket otur nu de senaste året!

Lunch

Precis varit på cactuz med Amanda,Anna,Emelie och Linn :-) Tog tacosallad,hur gott som helst! Nu vaknas de en lektion kvar sen får jag se vad som händer idag!
Suddig bild den sista,men dom är så jäklaa tråkiga och vill inte att nån bild ska upp -.- men men fick bli suddigt!

Gött stolt

JETSKIKÄNDISARNA GILLAR MINA FOTON!!!
Haha har nog aldrig varit så här lycklig,känner mig som en kung typ..följ dom på instagram,seriööst,en av dom är ju förfasiken världsmästare!!!!!!!! :D

Plugg

Har suttit sen jag kom hem från gymmet nu med allt plugg,de mesta är färdigt,hur gött som helst! Ska lägga mig i sänga och kolla Johan Falk nu :) ha de gött hajhaj

Kalas för broshan

Broshan fyllde år igår,så vi hade kalas för honom,22 år nu! Jag tycker de är dags för honom att flytta...där har vi tydligen olika åsikter -.- tror fan att min lillebror flyttar innan honom..

Datan är tillbaka!

HELVETE VAD GÖTT ATT DATAN ÄR TILLBAKA,HELT SJUKT!!!!!
Förövrigt så ska jag byta kläder nu,hejdå

lektiooon

Och nej..tro inte att jag har fått tillbaka min dator..för de har jag inte.. har Ronjas dator just nu,mohaha!
Hoppas jag får den sen,annars får ja la sno tillbaka den,åhhh iugwiydug

Ingen data

Tjenare,jag har fortfarande ingen data,jag fattar inte den skulle vara klar torsdag-fredag förra veckan..VART FAN ÄR DEN?!?!? seriöst har grisigt mycket i skolan nu saker som ska lämnas in och jag kan inte göra ett skit :@ hoppas fan jag får den idag! I söndags drog jag te gymmet en snabbis,bara en timme men de fick bli så,drog te tina och sov där! Tog bussen tillsammans på morgonen in till skolan! Sen gymmet efter skolan igen,2 timmar asgött!! :) Och idag fyller bror min år så de blir kalas idag,ska försöka blogga mer sen! 
Haha ehm ja,vi har våra stunder jag och mandispandis!
Vi fick sluta tidigare igår också,så jag och amanda gick runt och kollade lite i affärer,fick med mig yttligare en skinnjacka till (a)

Övningskört!

Tjenixen! Försöker slänga in åtminstonde ett inlägg varje dag nu när jag inte har någon data,men de är knepigt ibland men de funkar :) Vaknade vid 11 inatt av mobilfan som plingade..fast mysigt att vakna till sms tycker jag :) Gick upp och käkade frulle,tog med mig pappsn ut och övningskörde,hur kul som helst! Gick mycket bättre idag,har fattat de med kopplingen nu,de tog ett tag men nu sitter de där :) Har gjort lite gott och ska lägg mig i sänga och kolla johan falk,köss och smek

Fest i trollhättan!

Tjenixen! Har inte blivit mycket bloggning nu de senaste dagarna eftersom jag inte har haft någon egen data!
 
Torsdag-Åkte till Karlsborg med min fina klass,och den andra klassen,Vi var med poliserna hela dagen och fick lära oss hur man griper en person på bästa sätt,och vi fick kasta saker på snutjävlarna och demostrera mot dom! De var faktiskt riktigt kul! I bussen snackade jag med Adis och Jonte hem hela vägen,så jävla bra killar,fast ibland vill man bara ge dom en rak höger men ändå,bra ändå :) Den andra skyddklassen är hur jävla goa som helst,älskar den,seriöst!!!! Var där hela dagen och kom hem på kvällen någon gång
 
Fredag-ledig från skolan,asgött! Drog till Natalie och Jonathan i trollhättan,natalie mötte mig vid rese,och även louise,så drog vi och hämtade tönten vid gymmet,han påstod att han ''tränat''',knappast ;) haha! Skoja,jag och jonathan är jävla bra på att tracka på varandra,jag natalie och jonathan är barndomsvänner så de är gött att ha dom! Sen på kvällen droppade de in en massa folk hos natalie och jonathan,hade en jäkla rolig kväll faktiskt,kul att träffa Susanne & magnus igen också (deras päron) Drog till donken med oliver natalie,markus och louise :) Och sen vid halv 4 gick jag och markus och la oss i jonathans säng och kolla film,somnade fort som fan,haha!
 
lördag: Tvingade markus och jonathan att köra mig till rese,haha vilket dom gjorde :) hoppade på bussen och drog och mötte upp pappa vid torp,fick köpt ett par byxor och lite smågrejer :) Har övningskört nu ikväll och ska ta tag i allt plugg nu,wihoo -.- snyft :( men de måste ju göras.. så ja,jag hoppas att få tillbaka datan i veckan iallafall!


gick klädd såhär idag
systrami
Haft go massagestund med syrran,ibland kan även hon vara bra att ha
Mackanpackan som försöker leka proffs..han fick inte ens igång spelet..

överlever nog ändå

Ligger i Jasmines säng och blir mobbad av mamma och tobias på facebook...ska tydligen får sova i garaget bara för jag inte ät snäll mot honom..tackartackar,de är jag som är din dotter,inte han!!! :@ menmen överlever,har ju andra avenyn,så hejdåå

Homeeee

Tjenixen,dorg te gymmet efter skolan,hade den turen att komma hem rätt så tidigt idag från gymmet eftersom min storebror kom hem samtidigt som jag var klar på gymmet :-) Har ingen data nu..känner mig fett handikappad..så jag har Jasmines data just nu,lånar den lite när hon är hos Liffner :) Så de blir nog inte så mycket bloggande idag,och inte imorgon för imorgon ska jag 20 mil bort med klassen,till karlsborg vi ska vara demostranter till polisen,så de ska bli riktigt sköjj faktiskt :-) har inget att säga,ska se på film nu,hajhaj
Surar lite för att de är fett tråkigt att vara utan dator.. får la ta fram min gamla data sålänge..
 

rip datan

R.I.P min data <3 haha skoja nej men ska lämna in den idag till rickard eftersom den cpar totalt! så förbannad! :@
Är förövrigt trött och sitter på vårdlektionen just nu,ska snart gå ner till plus,eftersom vi har lunch snart!
hej killar,läget? haha jesper och samuel levererar

Han tror han är rolig..

Han tror han var rolig eller något.. Alla borde kalla mig för Einstein,är ju lika smart som honom.. HAHA orkar inte kan jag sluta drömma nu tack
Dessa killar vet att jag är lika smart som honom iallafall,bästakillarna <3

Drar till gymmet

bloggar sen,köss

finisar

Fotade Frida och Jasmine förut,mina små sockertoppar <3

Söndag

Tjenare! Sov hos Tina inatt,vi gick till Rickard igår runt 10 typ och så kom Niklas efter en stund också,såg på 2 dåliga filmer,haha skräll att jag aldrig kan ha filmsmak som dom andra,men har vant mig.. -.- hihi! Niklas och Tina drog så jag bädda ner mig i Rickards säng och vi låg och snacka en bra stund :-) Sen vid halv 5 på morgonen drog jag hem,till Tina haha så random,la mig i sänga och somnade direkt! Imorse gick vi upp,åt lite frulle och drack kaffe på balkonga och snacka och lite så! Är nu hemma och ska hoppa in i duscha,hörs sen köss
våra extremt klara bilder! Dom som påstår att dom är suddiga borde ju skaffa glajjor,haha!;)

Är hos Tina

Ingen fest,istället blir de mellomys med Tina och saris <3 sen drar jag och tinus upp till rickard och niklas,tracka dom lite! köss

Drar till Lisa

Hejsan! Vakande vid 11 idag,låg kvar i sängen nästan en timme,så gött! Tog på mig en massa kläder och tog en låååångpromenad till ängöfärjan och hem igen,över en mil så de kändes i benen! hujedamig! Har duschat och gjort mig iordning,ikväll blir de fest,hos lisa! Så taggad,de ska blir roligt och träffa lite folk nu från skolan och så efter praktiken :)

BIO

Gokvällens! Precis kommit hem från bion i uddevalla med Tina,helvete vad bra filmen var,ni måste verkligen se ''ego'' helt sjukt grymt var den,verkligen! Jag och tina hämtade ut biljetterna aslååångt innan,så vi gick in i salen där de bara var vi i typ en kvart,hahaha vi fick panik och började fundera på om de bara var vi som skulle se på filmen? Men NEJ sen kom alla andra :( buhu.. kollade filmen,säger de igen SJUKT BRA. Mitt under filmen gick brandlarmet? haha så alla fick lämna bion och gå ut via nödutgången,så dom fick pausa alla filmer,så fick vi stå ute ett tag och vänta tills vi kunde gå in och fortsätta,sen drog vi till donken och käkade,Ramo kom även,haha ja jag hade en sjukt roligt kväll iallafall,och sen tog vi bussen hem vid 10 så hämtade pappa oss i henån och nu ska jag sova,hur trött som helst,godnatt :*

Nu var de slut

Nu var praktiken slut,känns konstigt,har haft de hur bra som helst på stensbo måste jag säga! Så underbara allihopa :) Sista timmen fikade vi och avslutade dagen,fick kramar från cirka 60 barn så de tog ju sin tid,haha! Och även frågor,de tog väldigt lång tid,haha! Fick också ett jättefint kort från alla på stensbo,och pengar,så fantastiska,hela bunten kommer sakna dom! :( men nu måste jag skynda mig,bio i uddevalla med Tinis väntar.

Avslutar praktiken idag!

Godmorgon! Sista dagen på praktiken idag,känns konstigt men ska bli så skönt och roligt att komma tillbaka till min fina skola,saknat den som fasiken! Morfar hämtar mig snart,och kör mig till stensbo,glass och kaka är fixade så nu ska vi ha de lite mysigt såhär sista dagen! :) Skojade med mamma imorse,hörde att hon var påväg in i rummet för att väcka mig,skyndade mig som fan och gömde mig under sängen,tänkte aldrig på att hon trodde att jag hade blivit kidnappad,och sprang runt och elatade igenom huset och ville ringa polisen,haha ups då var de dags att komma fram,haha stackarn! Hon hade nybakat bröd framme idag,eftersom de är fredag! Så gott! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!