hahaha

En liten sammanfattning av min praktik,de har lärt mig mycket :O
Jag har helt seriöst aldrig varit bra med barn,jag kan inte hantera barn,så har de alltid varit,alltid känt mig obekväm med barn och aa,kan fortfarande inte hantera barn och har ingen aning om hur barn ska skötas men efter 3 veckor på en skola med klasser 1-5 så har jag lärt mig en hel del iallafall!
Haha och nej,jag har inte retat henne så hon vill kasta bollen på mig,vi kör king och de var tydligen väldigt roligt att kasta snea bollar på min ruta..mycket rolig lek -.-

tränat

Hejsan,näst sista dagen på praktiken idag,känns helt okej saknar faktiskt skolan och alla kompisar :( Drog till gymmet direkt efter och käkat precis,dagarna varierar inte speciellt mycket nu under praktiken måste jag säga!

Geeee mig

Precis bakat,vill haaaaa,men får la stoppa dom i kylen och vänta tills fredag :( buhu,så suuugen

Grattis gullunge

Grattis på 7-årsdagen din lilla skrutt :*

Baka en kaka

Hejssvejs! Har precis kommit hem från gymmet,och lagat mat,mästerkocken nu asså ;) Ska spendera min kväll på att baka,ska baka till en hel skola..tänkte bjuda på någonting när jag slutar,kan ju va mysigt :-) Vill även hinna städa mitt rum men får se hur mycket jag hinner :)
Gick klädd såhär idag
Lax,morätter,och sås
 

GODMORGON

 
 
Drar mig till praktiken nu,efter de direkt till gymmet,hörs sen
 
 
 
 
 
 
 

MAAAAAAT


Julia har lagat mat helt själv,asså ska kanske tyda de lite mer helt själv
kycklingfilé,kokta morätter och beaaaa

De blir roligare

Hejsan! Jag vet att bloggen är skittråkig nu men när jag praktiserar så har jag inte så mycket att skriva om och inte heller mycket bilder! När skolan börjar sen så kommer de bli så mycket bättre jag lovar! Har dessutom klinkat in en sån jävla bra idé förstår ni,med Ronja! Fast lilla Ronja vet inte om de ännu (a) Hon läser la dehär antar jag så då får hon liksom undra lite,men med den kloka ideén kommer bloggen antagligen bli lite roligare hoppas jag :) Men en vecka kvar på praktiken sen blir de roligare :) Idag är jag hemma,imorgon ska jag till praktiken,de är mycket bättre idag ingen feber längre iallafall :)
Går klädd såhär idag,ska snart till gymmet och se om jag orkar pressa något,annars blir de lugnt ikväll och ser fram imot att komma tillbaka till praktiken :)

Laktos

Äter nu förtiden såhär,mår mycket bättre utan mjölk,gjort sånna prover för laktos,så hoppas på de bästa men under tiden så skulle jag köra på detta! Och de funkar faktiskt mycket bättre! Så sjukt gött :)

Måndag

Tjenare! Inte mycket uppdaterande idag..har sovit nästan hela dagen,käkade lite frulle och tog en promme till mormor (cirka 100 meter) haha jävlar vad lång promenad ;) satte mig i massagestolen och hörde på mormor tjöt :) Haha nejsh skoja,taskig jag var nu,tycker faktiskt om att höra på hennes tjöt! Sen gick jag hem,knaprade lite tabletter,och tog mig till gymmetmed pappa för att gå på bandet och cross,inget mer eftersom jag inte är helt frisk än! Nu blir de te och film i köket,puss

Perfektion

Nej jag skojade inte med bilden på facebook!
För mig är han perfektion,så in i helvete.

Helgens inköp

Fick köpt detta på torp i fredags
Ny skinnjacka,äntligen :D
Skitgo och mjuk lång tröja,gosig som fasiken :)
Svart enkel kofta,letat som fan efter en sån här!
Och en jeansskjorta
 




 

Hemma

Hallå hallå,är hemma nu,sov ända till halv 2 idag,trött tjej eller? haha ja som fan! Igår åkte jag till allingsås iallafall,fast först hoppade jag på fel buss,så jag hamnade i henån istället för stenungsund,så jävla klantigt,måste vara psykiskt sjuk eller något.. hur som helst,fortsatte min långa färd mor uddevalla,louise hoppade på bussen också,blev mobbad,haha hon och tusen till som mobbade mg igår..tufft att vara Särehag ;) haha! Kom iallafall fram till Göteborg en timme försent,mötte upp Amanda,kors i taket vad roligt de var att träffa henne igen,vi gick och åt thaibuffe och pratade om allt som hänt i höst och vintras! Kollade i lite affärer och fickmed mig halva göteborg hem..haha! Sen var de dags att äntligen få se lilla allingsås,de var faktiskt mysigt där,lite mer folk än på malö om man säger så ;) haha! Drog hem till amanda och henes familj,kul och se dom igen allihopa :D snaclade med Julia också,längesen jag träffa henne också så de var kul :D Var där några timmar och åt mysig middag med henne familj,sen körde Stefan mig till stationen och jag fortsatte min färd hem :) Somnade direkt när jag kom hem! Idag ska jag bara ligga i sängen,är förkyld som fan,så de får bli film!
Jag och min veeeen amanda,woha

Allingsås

 
Är hos Amanda just nu,bloggar när jag kommer hem,puss

Mitt nya liv

Halllåååå! Eller godmorgon,vilket som :) Igår drog jag till torp,fick köpt en jävla massa saker,asgött! Fjäskade lite med pappa som var,han kan man alltid övertala..jobbigare när morsan är med,hon är inte lika lättlurad,haha ;)
Efter torp drog jag hem och packade lite,la mig i söngne och kollade film,somnade rätt snart efter de,är hur förkyld som helst..men de får gå ändå :-) Nya livet börjar nu,haha laktos-grejer! Mjölk,Fil osv -.- åhh 
Idag blir de allingsås iallafall,träffa goaste Amanada,ska bli så jädrans roligt,aplängesen jag träffade henne...:D
Måste skynda mig nu,puss
Lite gosaker,moha

Bästa mormor

Tjenare,praktik idag,slutade vid 12,hur gött är inte de då? Älska fredagar :D Skulle dratt till gymmet men har sketont i lederna så jag skippade de,Anna hämtade mig i skolan och körde mig hem,tackartackar! Väntar på att mamma ska komma hem med mat,hungrig som fan..var hos mormor alldeles nyss också,längesen jag träffade henne även fast vi bor 100 meter ifrån varandra,haha! Satt i massagestolen och snacka som fan,har seriöst den underbaraste mormorn,oftast jävligt tjötig men har vant mig,haha! Fick Pengar av henne till fika imorgon i allingsås,jag vet ilka knappar man trycker på,mohaha! Ska äta lite och så,sen blir de uddevalla!
 

Bild på mig och Moa när vi var små,herregud så längesen,haha!:')

Svartvitt


Massage och gymmet

Fick mig en långpromenad utan desslike,nästan 2 timmar,tog en runda ner mot Bua när solen ändå lyste så fint,kom fram till lifestone (mammas jobb) och snackade med helene,mamma nummer 2 typ,haha go är hon! Sen blev de massage en timme i massagestolen,skjut mig vad gött de är,somnade i den med musik i öronen,asgött! Har nu varit på gymmet en timme och käkat,nu får de bli film hela kvällen,har inget att klaga på :)

Promme nästa!

Tjena,hade en go kväll igår tillsammans med äckletpäcklet-favoriten <3 Roligt som vanligt,går la inte att ha tråkigt med en sådan nöt som henne så :) Hon sov här,imorse gick vi upp,jag skickade iväg henne till skolan medans kingen av att vara sjuk gick och la sig igen :) jobbigt att vara ''sjuk'' ;) haha! nej men orkade verkligen inte idag!Ska snart ta mig en promme (som emelie perran hade sagt) till mammas jobb,och lägga mig i massage-stolen! jäklarimig vad gött de ska bli,så de blir en långpromenad,har 4 tröjor på mig och 3 par byxor,så jag ska nog inte frysa ävenom de är -11 grader ute :) Sen efter de blir de raka vägen till gymmet,yes kör bara kör!

Fick detta smset igår,haha NU JÄVLAR SKA JAG TILL HOLLYWOOD OCH DEJTA JOEL KINNAMAN!!!
Skoja,kommer aldrig att hända..får la typ nöja mig med Göran Persson från Sverige typ..

Äcklet är här

yes,ni ser,hon är här

Dagen Idag

Hallå,blev stressigt imorse,eftersom sablans lillebror trodde han var skitrolig när jag frågade han ''vad är klockan?'' så svarade den jäveln kvart över 5,så tänkte aa men då är de lugnt,kan sova 15 minuter till,var klockan kvart över 5 då? NEJ den var kvart över 6 så jag fick bokstavligt talat rusa upp från sängen,ta mackan i handen och rusa upp till bussen,åh där var kriget igång,haha! Efter praktiken drog jag till gymmet,tränade armar med storebroshan,han la mest ner tid på att stå bredvid och vela och mobbas,men jaja den klenisen ;)
Är nu hemma,bytt om till mjukiskläder och ska snart plingra lite gitarr tänkte jag,samtidigt som jag ska sortera bilder :)

Vart får jag sova då?

Skulle ha myskväll med mamma,efter att vi firat pappa så hade han en del att plugga på eftersom han håller på att ta fartygskörkort för att få köra färja och sånt sen :) så skulle ha myskväll med mamma..japp den varade ju länge..cirka 20 minuter sen somnade tanten.. åh :( hon har brett ut sig över hela sängen så jag sitter på golvet..ska fan putta ut henne,haha! godnatt,ska upp vid kvart över 5 så ska kolla lite film och sen sova,puss
mammas tatueringar,vi satt och snacka lite förslag till mina,hon hade måååånga förslag,som var väääldigt dåliga.nejtack till hennes dåliga ideér haha!

Mina päron och jag

älskar er mina favoriter

Kalas

Hejsan! Praktik idag,de gick relativt snabbt idag,men de är så kallt på stensbo,dom har något värmefel så hade jackan på mig idag,lite gosigt ändå :-) Sen drog jag till gymmet,tränade nästan 2 timmar eftersom jag kom lite tidigare än planerat,sen kom även Tina så vi tränade tillsammans en stund innan jag drog hem med pappa!
Har firat pappa nu med massa gott,han har öppnat sina presenter och nu jävlar ska vi få tillbaka våran biffiga pappa! Förr tränade han varje dag i 15 års tid,och nu är de dags igen,målet är att han ska vara lika biff tills han 40-årsdag om några år,så han har gott om tid på sig,eftersom han inte är så gammal här i världen ;) haha!
Nu ska jag byta om,slänga mig på sängen och kolla Johan Falk tror jag,ha de så bra,puss

Grattis pappa :D

Grattis pappa,hoppas du får en toppen dag,så ses vi ikväll
loveu,världens bästa

Godmorgon Måndag!

Godmorgon! Måndag morgon idag,alltid segt att ta sig upp ur sängen! Har iallafall precis käkat frukost,och grattat pappa som fyller år idag,grattis bästa! <3 ska snart dra ig till bussen och åka till stensbo för praktik :) slänger in en bild på dagens klädsel,tjocktröjan hittade jag igår på torp på rean,hur bra som helst!

Nytt projekt!

Jag är ju känd för att alltid måste ha ett projekt,och jag har bestämt mig för att övertala min päron!
Mitt nuvarande namn är Kim Kajsa Amanda Julia Särehag.
Men jag lämnar aldrig ut mitt hela namn antingen så tar jag bort ett av mina namn eller vrider på de!
Samtidigt som jag döpte mig 2011 så bytte jag namn,vilket jag är glad över :) Eftersom ingen av mina syskon kunde döpa sig när vi var små,så får vi göra de nu när vi konfimeras,eller aa min storebror är fortfarande inte döpt men han vägrar! Men iår ska syrran konfimeras och hennes tur att byta namn! Då tänkte jag passa på att byta igen,har nämligen fiffat till de och vill byta till Anastasia Kim Kittie Särehag 
De sägs att de är farligt att leva under ett och samma namn hela livet,vad vet jag? Har ju bara bytt lite en gång,men mamma håller nog med mig,de gör hon alltid :*

Bild från igår

Från när vi skulle bada tunna,goaste brudarna felle&malle

Uddevalla

Tjena,käkade lite mat förut med la familiaaa,och sen drog jag och mamma till uddevalla,köpte de sista sakerna inför imorgon då han fyller år,min gosepappa! Fick med mig ett par byxor,2 tjocktröjor och ett linne hem! Dock hade jag glömt av att jag har tömt mitt konto,så hade inte en krona där,tur jag har en backup plan,morsan var ju med ;-) haha! Sen hämtade vi jasmine vid tåget! Är hemma nu,har precis städat,åh vad rent och fint de blev,nu kan jag ju tom se vilken färg de är på mitt golv :) Tina tjatmoster har tjatat att jag ska städa mitt rum..så nu gjorde jag de,för din skull :* iallafall,ska göra något gott och nyttigt och hoppa till kojs och kolla film,puss

Bowlingkvällen

Tjena,drog till flisus igår så drog vi hem te Malin och hämtade henne,så körde Nettan oss till Stenungsund så bowlade vi,hatar när bolljäveln inte vill åka dit man kastar den..den gillar rännan mer..haha nej men de var gött skojj! Låg först nästan hela spelet,men så ska flisan gå om mig i slutet,vi hade världens krig,tillsammans med Malin,haha tillslut vann flisan -.- tur.. haha skoja nej men ja,sen käkade vi lite och så kom Jaenette och hämtade oss,körde oss till flisan,där vi hoppade i bikinin och badade tunna hela kvällen,snackade en hel del och planerade helger och sommaren framöver ;-) längtar som fan!! Sen kom carl,och lite senare gick vi upp och in i värmen,spelade in musikvideon,herrejävlar vilka talanger :O eller inte.. kom precis från gymmet nu och ska snart dra till uddevalla,puss :*

Mot stenungsund!

Tjenixen! Drar snart till flisan,så åker jag med henne till stenungsund,plockar upp malin på vägen så drar vi till stenungsund och bowlae,så får vi se vad kvällen har att bjuda på :*

Johan Falk kväll med J

Tjenixen! vart dåligt med uppdatering jag vet men har haft lite att göra,praktiserade idag,hur längeeee som helst..-.- sen drog jag hem och gjorde mig lite mat och duschade & lite så,sen körde pappa mig till Julia,så hade vi johan falk-kväll! Älskar dom kvällarna,Bästa filmerna som någonsin gjorts om ni frågar mig,och julia ;-) Roligt att träffa henne,de var ett tag sen och vi har de alltid lika roligt! Sen körde hon och hennes kungliga pappa mig till färjan,& nu är jag hemma,ska kolla lite andra avenyn och sen sova,imorgon blir de bowling med flisan och malin!

Mot stensbo!

Godmorgon!
Praktik nu,efter de blir de gymmet,hem och göra ett arbete som jag glömt av att göra,upps :s 
Kör på mina millitärbyxer och svart tjocktröja med fuck canser och mysestrumperna, puss

Tufft att bo på malö

HAHA har jag sagt de att jag har fått nytt schema nu denna vårterminen,och innan har jag haft världens goaste schema,så jävla slappt!! men nu ska vi börja halv 9 på morgnen alla dagar i veckan förutom onsdagar,och jag har inte en ända buss från mig till skolan innan 9,så jag kommer alltså inte dit.. så när jag mailade en lärare så sa hon att antingen frå jag komma sent,efterosm de inte är mitt fel och jag får full närvaro,eller så får jag taxi,hur gött? haha ibland är de tufft men ibland är de helt okej att bo på Malö ;)

Nu har de hela börjat

Hejsan,ingen bloggning igår på eftermiddagen,hade fullt upp! När jag kom hem var radion här,gjorde bort mig som fan,jag snackade ut precis hur jag kände om alla äckliga badgäster och färjegubbarna när dom lämnar kajjen bara för att jävlas osv,visste inte att hon spelade in,men jo de gjorde hon..lär ju bli portat från Ön av dom flesta iallafall.. Imorse var hon här halv 6 på morgonen,var med när vi käka frukost,dom hade alla mikrofoner vid nyllet HELA tiden,lite jobbigt men de är så de kommer vara i ett heöt år nu,så bara att vänja sig ;) TILLOCHMED när jag skulle borsta tänderna gick hon med in med sina mikrofoner och hörlurar och maskiner,man ba hallå? vafan gör du? hahaha nej men sen var hon med på bussen,och med min lillasyster i skolan,som tur är dröjer de några veckor innan hon ska vara med mig eftersom jag har praktik nu :) haha! nej men de är roligt,hon fick uppleva hur lång tid de tar till skolan,vi bor 3 km från skolan och åker buss i en timme och 20 minuter,vi åker alltså halva orust runt för att komma till skoljäveln,eller aa,mina syskon gör ju de jag hoppar ju av och byter buss,men de tar längst tid för mig,haha! suger balle! idag drog jag till gymmet och tränade som fan,träffade Tina en stund på gymmet,och vi snackade om lite vardagsgrejer,så skönt eftersom vi inte ses så ofta :) så de var gött! nu ska jag äta lite jordgubbar och sen kolla johan falk,köss
En av mikrofonerna
Här har vi en bild precis när jag berättar om turisterna,haha,fast denna gången sa jag inget dumt ;)

Idag kommer hon

Godmorgon
Idag är de en stor idag,idag kommer hon som ska spela in allting hem till oss för första gången,antar att vi ska gå igenom allt hur vi ska spela in dehär programmet ''barnministeriet'' så de ska bli spännande :-) Hon ska ju följa oss i ett år så lär ju träffa henne många gånger men alltid nervöst första gången! Men först blir de praktik på stensbo,kavajen är på idag,eftersom vi ska träffa henne direkt efter redan vid halv 4 :-)


Kändis nu eller?haha

De slog mig när jag sitter och kollar på Johan Falk att Felix Rydell (Anastasious soulis) är jävligt snygg,och då slog de mig att jag har träffat honom,han har stått precis bakom mig.Och jag har varit med och spelat in film tillsammans med honom. Yes,ni läste helt rätt,jag är faktikst statist i underbara älskade,jag och några kompisar! Vid midsommar-scenerna så är vi med,där sitter jag i min bruna fula kjol som dom tvingade ha på mig,och sen dansar vi runt stången,måste säga att min vän Fred gör hela dansen! haha så ful.Iallafall så när vi var där och spelade in midsommarscenerna så stod han precis bakom och åt sin jävla skinkmacka,tillsammans med Mikael Nyqvist,alltså två kändisar,hur coolt? Då visste jag ju inte ens vilka de var,men nu idag,så är Anastasious en av mina favoritskådespelare,önskar att de kommer en tvåa på den filmen..vilket aldrig kommer hända men de hade suttit fint att få träffa honom igen vill jag lova!

Sedärja

Tjenixen,första dagen på praktiken idag på stensbo,och jag har haft riktigt kul faktiskt,så mysigt och roligt! Fick äran att ha hand om Theodor och Olivers klass idag,så de var roligt,spelade fotboll och hade lite lektioner,ser verkligen framimot att vara där ett par veckor!:) Drog till gymmet direkt efter,och på hemvägen var de jag som körde,riktigt roligt,stackars pappa som sitter och gråter brevdid,hahahahaha!! Antar att jag får övningsköra med mamma hedanefter..haha nej han grät inte men de var fan nära vill jag lova,hahaah!! Vi körde även till göken,köpte mig ett par snygga kill-underställsbyxor som kommer bli mitt nya favvoplagg,så gosiga,ska käka lite jordgubbar med grädde nu som middag innan jag lägger mig i sängen och kollar Johan Falk,puss


Nu drar jag!

Praktik nästa!

Dagens

Idag fick de bli svarta vanliga tights,svart lång t-shirt och en vit lång gosekofta.
 

Gymmet

Tjenixen,morsan väckte mig vid 11,tog på mig träningkläderna och tog tjugo över 11 färjan till gymmet och mötte upp Tina där,hennes första gång så vi gick igenom maskinerna och lite så :) nu jävlar!! Johan och Carl kom även upp,dom ska börja där,grymt ju :D nu ska jag duscha och sen käka,och förbereda mig inför imorgon då de blir praktik! 

Bästa som finns

Min chef skickade denna till mig ikväll,de fick mig att inse hur mycket jag saknar dom och hur jävla bra som två är. Sommaren 2012 fick jag chansen att lära känna Dennis och komma ännu närmare Patrik,helt otroligt var de!
Ser framimot sommaren nu,och att få spendera mycket tid med dom bästa killarna på jorden <3

Här var de kort

Här var de kort hår vill jag lova,haha
Har inte klippt mig asså,som ni säkert ser när ni kollar lite mer på bilden och ser min hand i bakrunden -.-
 

GRATTIS

Idag fyller bästaste morfar somsagt 65 år,goaste gubben jag känner,så glad att jag har honom vid min sida varenda dag,och även mormor! Vi åt hur gott som helst på restaurangen och firade honom rejält,mysigtmysigt!

Nu drar jag!

Hej!
Har precis haft mormor och morfar på besök här uppe,vi fikade och gav morfar sin stora present,han fick en massagedyna,som han kan ha i sin fotölj i uterummet mot havet,eller aa snarare som jag kan ha :) haha skoja! 
Vi fikade på semlor,åhh vad de var gott vill jag lova,ska snart ut och äta på restaurang med familjen+mormor och morfar eftersom morfar fyller 65 år idag,gammal gubbe är han nu,mohaha! nej usch vilken bitchblick jag får när jag säger de av honom -.- iallafall fick bli min svarta klänning svarta skor,och lockigt hår,en kavaj över de!
 

Sover hos Tina

Drog till Tina såhär på kvällskvisten,sover här,orkar inte gå hem,hihi :) Visst har jag fått två ben av en anledning men orkar dåfan inte använda dom,moha!Gött att träffa henne igen,de var ett tag sen sist nu asså! Vi hade mycket att prata om eftersom vi inte pratat sen innan nyår och grejer :o aslängesen!! Så vi har snackat aplänge,gjort mat eftersom vi alltid blir hungriga,sitter nu i soffan och käkar popcorn och dricker loka! Måste upp tidigt imorgon,ska fira morfar först hemma hos han och mormor och sen drar vi till Uddevalla och käkar på restaurang och lite så :) Sen drar jag på fest i trollhättan hos en klasskompis tillsammans med Jennifer och AmandaFjelssii,är taggad så de ska bli kul :D nä ska hoppa lite på Tina nu,är så bra på de.

Sjukhuset

Tjo,upp tidigt idag för att åka till Uddevalla,satt på akuten hur länge som helst eftersom jag är störd :) ,väntade iallafall på min älskling Joel Kinnaman! Hemma nu,ska käka lite och sen försöka ta mig till gymmet om jag orkar,fortfarande sjuk men de går nog :)
Väntade länge på min älskling
Men han dök aldrig upp...ledsen/arg & FÖRBANNAD tjej.

Godnatt

Sjuk som jag är,så var jag tvungen att ta mig till uddevalla ändå :/ sen envisades jag med att träna,jomenfan,orkade inte speciellt mycket,haha :) Sen kom jag hem och åt middag,eller aa middag och middag vispade ihop lite grädde med skivade jordgubbar,hallon och lite blåbär,sjukt gott! Ska kolla andra avenyn nu och lite johan falk sen sova! godnattis

Drar mig mot Uddevalla

Godmorgon,eller nej juste jag har varit uppe ett jävla tag! Är hur förkyld som helst,så ingen praktik för mig idag,så mamma väckte mig imorse vid 6,så skulle jag ringa till praktiken och berätta att jag inte kommer idag,och efter de kan jag inte somna om -.- så jag gick ner och käkade frulle,duschade och har legat i sängen och kollat Johan Falk hela dagen! Ska in till Uddevalla och hämta lite praktikpapper eftersom jag har bytt praktik nu,ska vara på stensbo skola,kommer säkert bli bra där med :)

Bosse

Åh hittade en bild på fina fina Bosse :( bästemopeden ju 
Menmen,Min nya fina Benny är inte så pjåkig,haha ja jag har namn på mina mopeder,Benny och Bosse :)

haha så jävla sant!

                 
                                            Haha jag dog när jag såg denna,så sann den kan bli,haha!

Haha orkar inte

Ja...nu ska jag bli känd,så kanske jag kan få Joel Kinnaman!
HAHAHA skoja så jävla fult,folket kommer ju stänga av innan de ens börjat...hahaha

Sjuk

Hejsan! Är ju ledig idag,de var hur skönt som helst faktiskt,dock har jag blivit sjuk,feber,hosta,halsont och så vidare,så jag har faktiskt sovit nästan hela dagen! Var uppe och tog mig en frulle,sen somnade jag,och vaknade nu vid 7. Inte bra..men men morfar ska köra ner mig till carema imorgon,antar att jag har halsfluss -.- usch!
mumma

Var gör jag min praktik?

Fick en fråga,som rubriken! Jag praktiserar just nu på ett avlastninghem i Henån,där folk som har canser,haft en stroke,eller annan sjukdom vilar och vårdas. Men imorgon ska jag ringa om ny praktikplats,på stensbo skola,så ska ta kontakt med Elsa imorgon tänkte jag :-) Har somsagt praktik i 4 veckor så lite långtråkigt att vara på samma ställe kanske! Iallafall så drog jag till gymmet efter praktiken idag! Är ledig imorgon så ska lägga mig i sängen med jordgubbar & grädde och se massa Johan Falk,livet är förjävla bra ibland,haha ;)

Praktik

Tjenixen,Praktik idag,de var verkligen inte min grej vill jag lova,men jag stod ut i flera timmar..stolt som fan! Vet inte om jag kommer orka men får bita ihop :-) Farfar och farmor har precis kommit,vi ska fika nu,mysigt att dom kommer :) Själv ska jag skiva lite jordgubbar med lite grädde,gottgott efter ett hårt pass på gymmet :D
Fick present av farmor och farfar också förresten,bäst som dom är <3

Söndag

Har tagit mig upp från sängen,klcokan är halv 7? haha! Jaja har haft de riktigt gött med att kolla på Johan Falk iallafall :-) Ska käka lite middag snart,och fixa lite saker inför praktiken imorgon,spännande!

Godmorgon

Ligger fortfarande kvar i sänge,såg på andra avenyn fram tills klockan var halv 4 imorse,och vaknade vid 2..känner på mig att de kommer bli segt att ta sig upp imorgon inför praktiken:/ ligger med både täcke och gosefilten,ska se på Johan Falk nu och bara slappa,inte röra mig ur fläcken.Pappa kom med frukost på sängen alldeles nyss,ja idag är en bra dag,de känner jag på mig :)
 

Godnatt

Ligger här i min stora säng,och kollar på min fina vägg samtidigt som jag kollar på andra avenyn,förjävla bra! Ska sova nu har fortfarande inte hittat mina pengar som jag tappat bort,tömde kontot igår och jag har ingen jävla aning om vart dom är nu,känns sådär,får ta tag med de imorgon igen,ska kolla klart sen sova,puss

Badat

Min hals svider,och är trött,tog mig precis ett varmt gött bad med massa badkulor och grejer,sjukt gött! Nu har jag fått håret att blir relativt torrt,har tagit på mig dom bästa kläderna som finns,sjukhuskläderna! Jag bara älskar dom! Ska lägga mig i sängen och kolla Johan Falk-kodnamn Lisa nu & efter de andra avenyn,toppen!

Tjejkväll

Bloggade inte igår,hade inte tid,började med att jag drog till torp,fick köpt hårfärg och färgade över de blonda här hema,de blev alldeles för mörkt så nu får jag se hur jag ska göra -.- åhhh!! Sen drog jag ner till färjan så hämtade Emelie mig,vi drog till hällevikstrand hem till Jenny och inväntade dom andra tjejerna,åt massa gott,pratade som fan om allt som hänt,kolla film och så vidare,de var toppenmysigt och roligt att träffa så många igen och alla var samlade,saknar 9A :( skulle göra vad som helst nästan för att komma tillbaka :O menmen! Sen sov Fanny hos mig,snackade hela natten,sen somande vi tillslut,käkade frukost och såg på Wallander,sen drog hon,och jag är sjuk,ont i halsen,örat och känner mig inte alls bra :( bajs. menmen!
bästa tjejerna på jorden,tycker liksom ni är grymt fula allihopa <3 grymt värdelösa,grymt totalt jävla awesome! :D

Kodnamn Lisa

Jag ber er,se denhär.
Hur kan en film passa in så bra i ett liv?
Dehär är och kommer alltid att vara den bästa filmen jag någonsinn kollat på!
Antydningen till filmen var för att andra avenyn är en tv-serie 
Kan jag sluta lipa tack,han är och förblir sveriges trognaste.

Inget resultat

Färgade ju håret alldeles nyss,de gav inte så mycket resultat faktiskt,berodde kanske på att jag inte tog i så mycket färg för jag inte visste om de skulle bli orange eller inte,men ska köpa ny färg imorgon så ska jag lägga i jädrigt mycket mer färg :)

Saknart

Åh saknar håret som fan :( ska sätta i färgen nu i håret strax,ska börja med slingor,färgade ju utväxten ljus så nu lägger jag i lite slingor,så ska jag fortsätta så te sommarn,så har jag nog den hårfärgen snart :)

Planer

Har gjort mig lite te,kan fortfarande inte äta när de värker så,så ska ta och doppa ner lite tabletter så blir de säkert bra sen,tänkte åka till Ellös idag,så fort värken släpper :-)

Film

Idag har jag inget att meddela nej. Min kropp värker utan dess like,har inte kunnat sova mer än 3 timmar inatt,de värkar fasiken snart sönder haha :( okej inte kul.. har inte heller kunnat äta något på 2 dagar,har druckit 2 muggar te de är allt,hoppas de ger sig snart,& hoppas jag en gång i tiden kan få tabletter som hjälper mot denna förjävliga svinsjukdom! 
Får fortsätta kolla film,& hoppas jag kan ta starkare tabletter snart och ta mig till gymmet :)
tjingtjong/kinesen

Kom på en sak

Kom på en sak,att 2012 så har jag inte alls gjort 3 nya piercingar..jag har gjort 5 stycken..haha
-ögonbrynet
-naveln(för andra gången,hade haft en tidigare,men gjorde om hålet efter några år)
-tragus
-stången(kommer inte på vad de heter.haha)
-tungan
 
Vilken piercing blir här nästa tro? 

gymmet


Vaknade runt 2 idag etfersom jag såg på andra avenyn och johan falk hela natten,haha!
Gjorde mig lite te och kollade lite bloggar,sen kom mamma & vi drog te gymmet,fy va längesen de va nu,men nu kör vi igen,2013 liksom haha ;)
 

Mitt 2012


Jag har haft fester hemma hos mig
3 nya piercingar
Lämnat den finatse klassen i hela världen
Vart på fest och lyckats skada fingret 
Sommarens fester slår ju helt klart allt!
Spenderat en massa tid med mina favoritpojkar
2 begravningar,vila i frid <3
Elfsborg har tagis SM-guld
Sommarens bästa höjdpunkt
Haft kanondagar med Amanda & julia
Fått chansen att tillbringa nästan hela sommaren tillsammans med dessa killarna,finns knappt ord för hur mycket jag saknar dom!
Jag har voltat runt med mopeden,flygit helikopter legat på akuten
vart tillsammans med Kimsan
Firat födelsedagen tillsammans med mina brudar!
Rest tillsammans med klassen,varit i polen vid Hitlers ställe(kommer inte på vad de heter)
Fått en ny klass,börjat SOS
Samlat in pengar för Cancer med bästa felicia <3
Legat nersövd på akuten,oppererat mig,och sovit där i 4 dagar
+ åkt ambulans från skolan en annan gång
Gått ur 9:an
fler bilder från resan
köpt en ny moped,eftersom den andra kraschade jag när jag voltade runt
träffat natalie,spenderat en massa tid i trollhättan :)
lärarmiddag i skolan
färgat håret rött
Jobbat på taubespelen för sista gången någonsinn
vart mycket med denna tönten
Senna sommarkvällar med grillning med favvokillarna och bästetjejerna
 
 
Ja,jag tycker året har varit rätt så bra,trots alla ambulansfärder i både hellikopter och i ambulansbil,så är jag glad att jag lever,och begravning och allt dåligt som hänt så går de som är bra över,helt okej år :)


























 

BIO

Tjenixen,käkade lite mat med familjen förut,sen drog vi till Uddevalla för att kolla bio,mammas pojkar :) Den var rätt seg men ändå rolig,kan inte bestämma mig riktigt..haha! Ska lägga mig i sängen nu och kolla film,blev inte så mycket sömn inatt så ska bli gött att somna till film :)

NYÅR

Hade en sjukt rolig nyår måste jag säga!
Börjad emed att jag och jenny åkte till mollösund,där de var hur mycket folk som helst,så käkade vi lite och började dricka :) Sen ballade tyvärr ut,tråkigt som fan,ala drog typ,så jag cornelia felicia och becca drog till henån hem till Victor där de var fullt hus! Gick ner till torget och kollade på raketerna,och kramade om alla fina vänner!
Sen tillbaka till Victor,Tack vare Johan och Jonas så fick jag de jävligt roligt,goa pojkar dom två! Nej men dom jälpte mig att bli av med klistermärket,nån random kille,haha! Sen skulle lille tobias bada..satt och snackade med han en stund och sen ut och tjötade med massa folk,sov hos cornelia,med jessica,ialalfal hade en bra nyår,hoppas ni också hade de :)
Medaljer för årets sammanfattade fester,dom flesta fick något :) haha!
BästaHenke,min favvo <3
Grymmaste,finaste tjejerna!!
Johan njuter,haha
lilla hjärtat,haha
Sovdags,förjävla skönt!


 
Legenden Leonard!
Haha hatar oss <3
Goaste <3
Min finafinafina vän,love u <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!