Göteborg

Hejsan,I torsdags kväll åkte jag hem till Julia en stund och sen drog vi ut på en liten moppetur till stocken,skulle hämta mina saker hos Tina,vi tog en liten tripp till havet med Tina,väldigt mysigt! Sen åkte jag och Julia till färjan och jag drog hem,idag började jag vid 10,men tog 9 bussen in till uddevalla,tog en morgonfika på expresso house med Amanda,Anna och Linnea! hade två lektioner idag,engelska och medecin,väldigt bra dag,sen tog jag en glass med Anna medans vi gick till tåget,jag åkte till Göteborg och mötte upp Tara där,hur roligt som helst att träffa henne igen! Vi tog en fika på stan,pratade en massa och sist en shoppingrunda på nordstan,fick köpt ett par skor och en klänning,visar imorgon :) ska lägga mig i sängen nu och kolla film,up tidigt imorgon -.-

kanonbra dag!






Godmorgon

Godmorgon,ligger nu i Tinas stora säng,känns underbart att ha sovmorgon medans hos åkte till skolan för en timme sedan! Inte bloggat så mycket i veckan,har varit i skolan inte så mycket som händer där just nu,har kommit igång lite med vård och omsorgs ämnena men inte mer än så! Igår tog jag Amanda och Anna en lunch nere i hamnen i Uddevalla,kanonmysigt var de och solen tittade fram :) Åkte till Tina och sov här inatt,har även varit hemma hos Max i veckan! Ska dra mig till skolan om 1 timme ungefär,så ska gå upp och hoppa på Ivica så att han vaknar :) 



 

håll i hatten

tjenare,ligger just nu i sängen,har typ världens förkylning,åh orkar inte! Hade de bra igår iallafall,vaknade bredvid 3 nötter imorse..haha vi käkade lite frukost och sen drog malin och flisan hem,jag och tina cpade vid våra datorer och började filma när vi sjöng? tror vi ska bli världskändisar eller ngt? haha oseriöst var de iallafall :-) Sen körde jag hem Tina och jag åkte hem och somnade dirket typ,sov i några timmar sen hade min familj kommit hem..
Ska lägga mig igen och sova bort förkylningen för imorgon är de skola,längtar som fan typ? haha! 
godnatt

snyggt som fasien

sjukligt snyggt med sleeve! Synd att jag och mamma inte riktigt är överrens om de..annars hade jag mer än gärna gjort de typ..NU!

FEEEEST

Förut kom Felicia,Malin och Tina hit,vi käkade tacos och taggade kvällen som fan! haha nej skoja,men vi gjorde oss iordning,jag träffade olivia björk en sväng innan vi drog vidare till tegneby för fest! Hade sjukt rolig kväll,jag hatar Emma Toth så alla som är vän med henne säg upp bekantskapen..haha nej skoja,så go är hon!! Vi tog sen mopparna lite stiligt till färjan,där fick idioterna för sig att bada? haha japp av med kläderna för alla i färjekön och i havet! haha iallafall en grym kvöll,nu har vi precis käkat mat,asgott! tjejerna har somnat..fula som stryk<333 får se om dom vaknar imorgon,haha! Hoppas ni haft en bra kväll allihop :D vi hörs imorgon,puss
hahaha så sjukt fula

GODMORGON

Mina favoriter,helt klart dom bästa!

Krock/operation/tarmar

Kollar igenom bilder från i vintras..Tiden då jag åkte in och ut från akuten..
Haha skrattar idag åt hur otur jag hade,först operation,sen tarmproblem och efter de krock med mopeden,provat på både ambulansbil och ambulanshelikopter (y) något posetivt iallafall,ska vara glad att man lever,iallafall så man tänker nu i efterhand när man kollar igenom allt som hände i vintras!

Så jävla snyggt!

Piercing i bröstvårtan,så sjukt jävla snyggt! gooosh vill ha de nu!

Tillbaka igen!

Hej! Inte bloggat på ett jävla tag nu men jag tänkte som så att jag skulle tagit vara på dem sista sommarlovsdagarna,vilket jag gjorde,sen började skolan och de blev mycket! Jag har iallafall haft en sista myskväll med mina fina tjejkompisar från min klass,saknar dem redan,har ingen jag kan komma upp för skoltrappen och skrika flytta på dig idiot eller så vidare,dem nya kompisarna tror la man är dum i huvudet om jag gör de,haha! men men :) De var sjukt mysigt och bra hemma hos Jenny som hade fixat allt väldigt väldigt fint! Började skolan,SOS-skydd och säkerhet! Så grymt glad att jag tog den linjen,för de är kanon och pasar mig perfekt!:) Fick en hur bra klass som helst,även schema så jag är supernöjd! Alla i min nya klass är hur goa som helst,klart jag saknar den gamla klassen som fan men ändå gött med ny klass,nya människor :) Jag har även varit på klassresa redan med skydd12A&B då vi livräddade med stora dräkter,hur kul som helst :) Och helgen kommer bli kanon,ska städa nu kommer ju några hit imorgon så måste sätta fart!
Måste säga de att alla var grisigt snygga,haha!;)
 

En slappdag

Hejsan! Idag har de bara varit en slappardag,hur gött som helst eftersom de varit någonting varje dag de senaste! Så sov till klockan 1 idag..gick upp och gjorde mig lite frukost,tog moppen till ellös och köpte hårfärg,får se när jag färgar håret :) sen hem och åt lite pannkakor som mamsen gjort innan jag tog mig ut på en promenad! Nu ska jag fixa lite med bilder som ska printas ut imorgon! har inget vettigt att säga..hörs!

HAHAAH så jävla sant


Göteborg

Hejsan! I Måndags åkte jag till Fanny på kvällen och var där med Matilda och Lina! vi hade de mysigt som fan med massa frukt smält choklad och massa godis,filmtittande,prat,flumm och allt dedär! Sen åkte jag hem på natten!
På tisdagen drog jag till Göteborg med Matilda,fanny och Emma :) Vi drog till matildas lägenhet där Rebecka redan var och hon hadelagat tacos;) sen kom Tina också,vi drog sen ner till göteborgkalaset och såg på melissa Horn,timbuktu och några med med andra trevligt folk :) Sen åkte vi hem och sov i matildas och beccas lägenhet :) åkte hem idag,kände att de behövdes..Åkte hem,skulle gått igenom papper med Patrik men gör de imorgon istället tror jag! Drog in till ellös och träffade bröderna liffner en stund :) Och även Vickan,christine,jassan,felicia,julia och massa andra tjejer :) sen körde jag ner Julia till pizzan medans dom andra tjejerna gick,hehe! Åkte och tog en dejt med vickans mamma eller aa..slavade åt flickan som inte orkar gå..hihi skoja nej men hämtade en jacka! Drog till gymmet..solade och nu är jag hemma! ska se på andra avenyn nu,de lyfter allt,dåligt dag,bra dag,vafansomhelst så  lyfter de alltid upp en! big love!

Gosekläder

Har hoppat i min lillebrors mjukiskläder,eftersom jag inte längre kan få några fotbollskläder eftersom jag inte får spela, och de svider vill jag lova!

Årets lycka

Igår på flinkipinkis Oa-afton så...VEM STÅR UPPE PÅ SCENEN MED SIN IDOL?!?! 
Ja..han är en av mina idolen,han och hans bror! Älskar musiken! Så speciellt och så jävla bra!
Höll på att skita på mig när han inför hela publiken kallade upp mig på scenen! årets lycka helt klart!
 

Mys vid stranden

Hejsan,Idag blev de en lång sovmorgon igen,härligt,dock dålig sömn inatt var uppe från 2-4 inatt och låg vaken kunde inte somna! åhh!! Sen tog jag moppen till Fanny och vi mötte upp Lina och Matilda drog till mollösund hem till Alice och skulle hämta Alice,men hon skulle tydligen inte med? så vi drog vidare ner till havet och hade en mysig förmiddag där! Sen åkte vi till ellös,jag tankade,eller aa pappa eftersom moppen cpar sönder,så nu ska pappa fixa de,hoppas han håller på med de nu! Åkte förbi campingen förut..Där plockas de ut saker vill jag lova,jobbigt att inse att de faktiskt är slut nu =/  Jaja,får tänka bprt de och fokusera på kvällen då de blir tacosmys med mina fina tjejer!<3 här är lite bilder från förmiddagen!
 

Sista dagen

Hejhej! Tog världens längsta sovmorgon idag typ,eller aa kanske inte världens men Särehags längsta iallafall!
Drog ner till Patrik för sista gången för hela sommaren eftersom idag bommade han igen kiosken för säsongen,helt sjukt vad fort sommaren har gått,dock är den inte slut än men säsongen på campingen har gått med vindens hastighet vill jag lova!Drog sen till gymmet och solade..istället för att sola gratis i solen ute? haha vet inte om jag tänkte igenom dedär fullt ur asså..haha! Drog hem igen och tvingade min storebror göra mat till mig,dock tvingade han mig att städa men de gick rätt fort! Sen kom familjen hem,saknat dom lite,hehe! Vi drog bort till flinken och hörde på min favorit Oa Gunnarsson yttligare en gång leverara fantastisk musik! :) Hade en toppenkväll med familjen,patrik,alex och alla i omgivningen!! Fick även idag ett gullig händlese på facebook då Patrik för andra gången  skriver snälla saker,ingen facerape! Fyy vad bra han är ändå,trots han facerapar en så fort han får chansen,diskkriminerar ena språk,mobbar en och allt dedär,nä skoja go är han! 
 
 

Grillmys!

Hejsan! Igår drog jag matilda tara och Alice hem till mig,käkade,såg på film,den grymma med Miley Cyrus-Lol
Sjukt bra var den,massa godis och så! Sen drog matilda och alice hem,jag och tara drog upp och la oss i sängen och snackade massa,mysigt! Vaknade sedan av taras morgongympa..som hon gör på mig..haha hon är go hon!
Sen drog tara hem och jag åkte till jobbet för sista gången denna sommaren..usch vad hemskt,har varit rena paradiset att jobba nere på campingen! Haft så sjukt roligt! Efter de drog jag hem gjorde mig iordning och drog till flisan! Där var jonas,malin,hanna,jessica,johan,johan.carl,fred :) efter en stund drog vi till mollösund,grillade nere vid havet och hade de mysigt! Sommarkväll på hög nivå med massa musik :) drog hem vid 1 och nu är jag hemma,ska lägga mig och se några avsnitt av andra avenyn..Undrar lite vart min storebror är..han som skulle ha huset för sig själv..dock jävligt stökigt antar att han lämnade städningen..haha! 
 
Sista bilder var jag bara tvungen att lägga upp för att visa hur gullig min chef faktiskt kan vara ibland!
Och nej de är ingen facerape utan detta skrev han faktiskt helt själv :) gulligkille han där Patrik!
 

Dagarna som varit!

Hejsan! Har inte bloggat så mycket,har haft fullt upp,varit med massa vänner och bara haft de bra!
Måndagen tränade jag en stund med Fanny,sen sov hon hos mig,såg massa andra avenyn avsnitt och pratade massa,riktgit mysigt!
I tisdgas jobbade jag först några timmar,sen mötte jag upp Jasmine Bergman i ellös,så tog vi mopparna till gilleby och kollade derbymatchen mot gilleby/stala -henån! Gilleby gick med seger,grymt bra är dom! saknar fotbollen..
Sen åkte jag hem på kvällen och tog en promenad !
På onsdagen jobbade jag till 5 sen åkte jag hem,tog en springtur med morsan och sen in i duchen,tog moppen till flisan och sov över där med malin,hade de hur jävla roligt som helst,så jäkla goa är dom! sen på natten badade vi i flisans badtunna ruksigt gött ^^ och på morognen åkte jag hem,sen mötte jag upp flisan och malin igen så drog vi till göken,fikade och sen sprang in och hälsade på challe och johan,jobbade för fullt duktiga killar ;) sen drog jag hem,nu ska jag snart dra till ellös,ska möta upp alice,matilda och tara sen drar vi hem till mig käkar pizza och kollar film,har haft några kanondagar! :D

Ledig

HejHej! Ledig idag,tog en lång sovmorgon vill jag lova,sen åkte jag ner till Patrik och tjatade på han att han skulle skaffa instagram..han orkade inte med tjötet så han skaffade,snäll och lydig som han är :) haha!
Sen åkte jag hem och då kom jenny och alla barnen :) Hade en härlig eftermiddag med dom,skrattar fan alltid lika mycket! Nu har jag dratt på träningskläderna och ska åka och träna med Fanny! Efter träningen får vi la se vad kvällen levererar :)
I vissa ögon finns en värld,inget är förbjudet där

Dagen

Hej! Imorse blev jag näst intill döv när pappa på hans egna lilla sätt ska få liv i mig på morgonen då han tar 2 grytlock och slår imot varandra bredvid mina öron,man flyger upp vill jag lova! och arg på han blir man också!:@
Pappa körde ner mig till jobbet,rätt seg dag idag faktiskt på jobbet,regnet bara öste ner vilket innebar att de inte var så mycket folk..menmen jag städade lite och satt en del vid datan,sen kom chefen tillbaka och då blev de livat igen :) Sen åkte jag hem,plockade lite på rummet,saknade Patrik för mycket så åkte ner till han igen,nä men skulle köpa nån grej till middan! Åkte hem yttligare en gång men tog bara 5 minuter så var jag där nere igen,var tvungen att fråga Patrik vad Dennis menade med sitt sms han skickade..självklart ska dom driva som fan och tycker dom är asroliga själva -.- mm jaja åkte hem för sista gången haha! Lagade mat och sen kom amanda,vi käkade sen drog vi upp och kollade film,med godis och så :) mysigt! Körde precis hem henne till henne och nu ska jag kolla några avsnitt av andra avenyn innan jag somnar:) ledig imrogon,då vi får besök av Jenny (min gudmor) och hennes familj:)

En kväll på handelsmanflink!

Sommarens höjdpunkt,att höra på en av sina största idoler sjunga och vara där med goa folk,åh vad jag älskar de!
Sorgligt nog att sommaren snart är över,haha jävla glädjedödare jag är..haha nej men fyfan vad kul jag har haft måste jag säga! hälften av allt står nog malö camping för! käääääär i min chef!! (tror han blir glad om jag skriver de)
Mina favoritkillar! <3
extremt ful bild men de skiter jag i nu,för dom är bääääst!
 

<3

 
Fina vänner man har ändå! 

Drar mig ut på en promenad!


Nytt rum

Pappa fixar och gör som jag säger när jag ligger i sängen! Nya sängar ny färg nytt de mesta!
Kör på klänning idag,hihi

Bra dagar!

I fredags åkte jag till mollösund med cornelia lina och jenny hem till alice och grillade,hade de mysigt som fan och gick till fyren köpte glass och så vidare! I lördags jobbade jag några timmar,sen var de feeeeeeest hos hanna hur jävla roligt som helst :D sen spåra de ur så jag och malin drog hem till flisan och sov hos henne,somnade jävligt snabbt..haha!!  tog moppen hem idag och nu har jag precis duschat och får snart se vad kvällen har att bjuda på!:)
haha gött äreeee

jobba

Godmorgon,sitter just nu på jobbet,öppnat kiosken idag med,mysigt! igår blev de en tripp till Ikea med pappsen,handlade massa saker,ska även handla massa inredning nu när jag ska göra om mitt rum igen :D wii!!
Idag hämtar pappa min nya säng också..dubbelsäng,asgött!!:D hoppas ni får en bra dag!

Ska bli gött

Ska bli jävligt gött att för första gången på 1 månad och 2 veckor sova i sin egan säng hemma hos mamma och pappa! Har sovit 3 nätter under sommaren uppe hos mamma och pappa men då har jag antingen sovit på soffan eller i min brors säng eftersom mitt rum användes som ''här gör vi av alla saker vi inte vill ha rum''  haha!
Men ska göra om mitt rum,ska handla massa nya möbler tapelsera och så vidare så nu får de bli några nätter uppe i huset hos mamma och pappa :) ska bli skönt att sova nu ^^ godnatt 
den största saknaden

Lysekil

hej! blev en liten tripp till lysekil eftersom jag och mina bröder skulle köpa träningsställ! eller aa mysträningsdress eller vafan man nu ska kalla de! tog båten dit med min familj..började regna när vi skulle hem..tur man har en mamma som alltid tänker längre än dom övriga 4 nötterna..haha!Så vi hade massa jackor och filtar som skyddade oss från regnet,mysigt ^^sen blev de en glass på flinkiplinki :)  var även borta hos max förut,lämnade högtalara och träffade på hans nya tjej :D skulle iväg ikväll egentligen men har ledverk i halva kroppen så går och lägger mig istället,kollar lite andra avenyn och sen sova,ska ju upp tidigt imorgon för jobb!
 
 

Några dagar i Göteborg!

Hejsan! har inte uppdaterat här på några dagar nu eftersom jag haft fullt upp! I söndags blev de jobb hela dagen..på kvällen ville mamma och pappa ut och åka med bilen en sväng så vi åkte ner till Göteborg till Tinas familj,hälsade på dem och prata massa och så:) jag stannade kvar i göteborg medans min familj åkte hem,var ute med tina och elisabeth på kvällen,gick hem till några pojkar..ingen aning vad dom hette..kort minne haha! På måndagen gjorde vi oss iordning sen drog vi till nordtsan jag tina och ivica,hade sjukt roligt med mina skönheter! Jag och tina köpte billiga kallsonger till ivica,vi tyckte vi var asroliga..har en känsla av att vi skämde ut han en del så som vi höll på och flamsa i affären,haha! drog hem på kvällen så drog vi till matildas nya lägenhet! jättefin var de och vi satt och prata med henne och hennes koompis Rebecka! Vi sov över där och drog näsa morgon till nordstan igen,skulle köpa kenzas jacka men naturligtvis var den som jag skulle ha inte i butiken..bajs! åkte till bergsjön hämtade min packning sen drog tina jag och sara till stationen och jag åkte hem! mötte mamma och pappa i stenungsund och shoppade i steungsund med dom 2,haha vilket jag och mamma älskar för pappa går bakom och bär åsarna och betalar! utmärkt enligt oss tjejer! Idag jobbade jag några timmar,ska åka till lysekil med båten med min familj snart! Ikväll blir de att träffa olivia en stund som kommer till malö,sen får jag se vad jag hittar på,ha de så bra,puss!
Fick köpte lite grejer på rean..ett par blåa shorts,vit keps?haha! och ett linne och en klocka!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!