tillbaka på ruta 1 igen.



Grym kväll

Kom nyss hemvart på middag hos Tina och henne familj,mysigt och jädrans roligt,fixade om naglarna också,råkade ju kladda över dom förut,hihi..nu ska jag lägga mig i sängen och dra en film,och kolla epa på blocket,haha!! vi hörs imorgon,natti

Nya plaggen

Tjo,slänger in en bild på dem nya plaggen som jag fick med mig hem igår! Sen drar jag ner till mormor och morfar,saknat omorfar som fan,han har varit hemma i Tyskland i 2 veckor så ska bli roligt att träffa honom ige,och få preenter,får alltid de när han/dom kommer hem igen hihi julia gillar :) Ikväll blir det att åka iväg med familjen till Mlaenovic,middag med dom,mysigt!

naglarna

Målade ju naglarna och fixade dem igår,köpte massa naglar så nu ska jag nog ha långa naglar ett tag! Ska måla om den ikväll,blev inte så bra!

Freeedag

hejsan,hemma nu,var på torp förut med Tina och Emma,vi gick runt och kikade lite i affärer,fick köpt 2 tröjor och lite fint till naglarna,ska fixa de snart! Sen drog emmis hem och jag och Tina kollade runt lite till,sen drog vi till donken och fredagsfirade lite,haha! Sen tog vi bussen hem,på bussen träffade vi fred,snackade lite med han,senare somnade han,stackarn,hahaha! och sen hämtade mamma mig i varekil,jag mötte upp David och Filip och vi kollade på gilleby/stalas fotbollsmatch,rena derbyt! :D sen åkte jag hem,ska fixa lite med naglarna nu tänkte jag,inför imorgon,haha! Slänger in lite fula bilder..hoho
Henkepenke på donken i veckan
biff-samuel,haha
puss

Bloggrape

Hejsan,stämde inte de som står i tidigare inlägg,haha hoppas ni förståd de,är ingen busig flicka förstår ni,mammas ängel de är jag de! :) Igår drog jag till Tina vi hade kalas för henne,gotårta och trevligt folk,hon öppnade sina presenter,åh vill också fylla år :( sov där och vi drog till skolan imorse,har haft engelska,och nu har jag medicin,slutar om 20 minuter typ,då drar jag till torp med Tina och Emmispemmis! först plugga lite till på instuderingsfrågor,hihi :)

gästinlägg

hejhej , ville bara säga att julia just nu sitter i möte med sina föräldrar med rektorn å lärare :( 
hoppas de går bra 
pusspuss / amanda fjeldseth

Dagens

Klädseln idag,drar snart bort till min kååmpis och äter upp tårtan!!!! hihi

bestven

Grattis köttskaft på din födelsedag
loveu

Sos-vandring

tjena,har varit ute med sos-klasserna och vandrat,sovit i en stuga och har haft hur jävla skoj som helst!Dock inte så mycket sömn kanske,men en jävla go massage hela natten av Samuel,otroligt gött! Vi fick även prova på att skjuta,roligt de också! är nu hemma och ska snart käka middag med familjen!:)

JÄVLA CPOTUR

Tjena! Julia kom till mig i lördags,vi drog te hemköp och köpte lit emys,drog hem till henne och såg på Johan Falk,älskar dom filmerna grovt! jag åkte hem på natten,hela söndagen låg jag i verk,så låg i sängen och såg på andra avenyn! Idag var de tid för skola,hade 2 lektioner,skulle haft 3 men då kom den jävla verken tillbaka,har sagt de förr och säger de igen,jag hatar den sjukdomen mer än nästan allt annat.Tog bussen hem,kom till ellös och tänkte ''jag tar linjebussen till malö'' men nej den bussen går inte längre eftersom henånbarnen inte går kvar samma tider,arg tjej ringer både mamma och pappa då ingen av dem kan hämta mig,pappa var långt bort och jobbade och mamma var fast på ön,hon hade nämligen ingen bil hemma..konstigt? vi har ju ändå 3 bilar och bara 3 har körkort,borde de inte finnas en bil hemma kan man tänka?men nej..de fanns de ju dock inte..! Sur tjej med verk börjar promenera till malö,jajemen vettni -.- påvägen kommer jonas med epan och stannar och frågar om han ska köra mig till färjan? hur ofta händer de att han kommer så lägligt? ängel som han är kör han ner mig till färjan! Där sätter jag mig i busskuren sålänge,inser att jag inte kommer kunna gå längre,hade gått för länge med verk utan tabletter då lederna låser sig..såå jag får ringa mamma som för första gången i hela hennes liv tar min moped ner till färjan,och ska hämta mig,står länge och väntar tillslut kommer hon och de första hon säger är''förlåt,de är några repor för jag har aldrig någonsinn kört moped och jag råkade välta'' jag blir chockad och frågar hur de gick medans hon sitter och verkligen gapflabbar..-.- japp,hon kör tillslut hem mig..tro mig hon körde i 16 km/h hela vägen..huuuh va tråkigt men vi kom hem iallafall åkte ner till mormor och fick tabletter,och nu har de släppt,otroligt gött!!!! japp,nu ska jag lägga mig i sängen innan de händer något mer,har precis druckit te med papsen,köpt 2 muggar till mamma och pappa,bästa dottern här ja! (H) tss..

svartvitt

 
snygga elleeee?

Sveriges snyggaste

smälter,fyfan vad snygg han är

Ut och Öva!

Broshan fixade frullen idag,vettefan vad han fjäskar för men de kommer jag väl snart på antar jag.. Ska ta på mig lite kläder och sen ska jag faktiskt ut och prova på lite olika vapen och testa min förmåga på att pricka rätt! Läst polisens förutsättningar så måste kolla så jag inte tappat något sen jag slutade i skytte,får vänta tills pappa kommer tillbaka annars..annars har jag inget att skjuta med..haha! Sen får vi se vad dagen och kvällen har att erbjuda :)

Dagens

hemma från skolan idag,vaknade när mamsen väckte mig men kom då fan inte upp ur sängen för ryggen och benen verkte sönder..hatar denna jävla sjukdomen,den ska fan få tillbaka någon vacker dag! Drog ner till mormor för att hämta lite finfina tabletter,fick några och verken har släppt,underbart! Så drar mig in till skolan,hinner vara med på sista iallafall,gött! efter lektionen drar jag och möter upp Cornelia,Jenny,Alice och Lina och tar en fika med dom! Precis fått på mig kläder och fixat lite,ska sätta mig med plugg nu ett tag innan jag tar bussen till uddevalla!
 
 
 
 

här saknar de en rubrik

lite bilder från vad vil håller på med i skolan,haha! 

så sant som de är skrivet


plugg

Har inte bloggat sådär mycket men tider rinner ju förfan ifrån en,får springa ikapp den lite då och då :)
Har iallafall tagit mig till skolan,i tisdags var vi i stallet och red med klassen,haha älskar klassen så jävla störtskön! Bilder kommer! Har färgat håret eftersom jag har den fetaste utväxten,och min älskade tröja har kommit,tänkte lägga ut bild på den imorgon istället,hinner inte riktigt nu eftersom jag måste plugga,prov på fredag!
 
Lite förändring på håret,mohaha! :D
 
 

Fest och stockholm

hejsan! Tänkte berätta lite om helgen,den har varit hur bra som helst!
Igår:Städade rummet och lite så,sen körde mamma och pappa mig till henån,Olle hamnade före oss hela vägen på en lång jävla grusväg och han trodde vi var cevilsnuten så han var skitskrajj och körde lugnt som fan för han inte ville få böter,haha! Ni skulle sett han,så jäkla rolig! Sen kom de lite mer folk,längesen jag hade så roligt faktiskt,en riktigt grym fest med grymt folk! Tog hand om henkepenke lite under kvällen,jag och Leo,haha stackarn! Sen kom pappsen och vi åkte till varekil och hämtade upp tina,kom hem vid 1 och vi gick och la oss direkt eftersom klockan 5 kom mamma och väckte oss för då var de dags att åka till stockholm!Satte oss i bilen och åkte 6 timmar,kom fram släppte av mina 2 hulliganbröder på Råsunda i solna och jag tina och mamma gick på solnas köpcenter en stund,sen drog vi till råsunda vi med och kollade på dem kravalluppklädda poliserna,så sjukt jävla mäktigt,jag kan verkligen inte sluta drömma om när jag kommer stå där i uniformen,åh vill dit nu! Sen tog vi tunnelbanan in till centralen och käkade,haha! Drog tillbaka och nu sitter vi i bilen påväg hem! Fick köpt en blus idag,inte så mycket mer!:) men men,ska sova lit enu,blev ju trotsallt bara 4 timmars sömn inatt -.- puss


Färsk kille
Efter 6 timmar i bilen var de gött att sträcka på sig..HAHAHAAH






myskväll

Tjenixen,igår drog jag te skolan,hade 2 lektioner,fick sluta 1 timme tidigare så jag åkte hem vid 2 och drog hem dirket hade tacosmys med familjen,sen drog jag till stocken och ner till tina för att hämta hjälmen,lyckades få med mig henne så vi drog till Jenny i hällevikstrand där Alice också var :D Hade en jättemysig kväll med mycket snack eftersom de var ett bra tag sen vi sågs nu,har verkligen saknat alla dom där randoma kvällarna vi tjejer från klassen brukade ha =/ big like! Iallafall,så rog jag och tina vid 11 eftersom jag skulle hämta jasmine i ellös,på vägen till tina sprang de ut en älg på vägen,och jag hatar älgar,har fobi för dom..börjar gråta och skrika panikslagen var jag och hade verkligen lust att ta dit pappa om skulle skuta den! hemska djur som där älgarna!
Inte nog med de så hade jag enligt bensinmätaren ingen bensin men lyckades ta mig ända till ellös,där stackars jasmie fått vänta ett tag eftersom jag var livrädd för älgen påväg tillbaka helt själv i mörkret! vi tankade och drog till färjan fort som fan och larmade och den kom efter ett tag,idag har jag äntligen fått städat rummet! kanongött! Ikväll drar jag te henån,partajj! Taggad till tusen,möter upp henkepenke nån gång under kvällen,hoppas ni får de bra,puss


ALLA KOLLAR PÅ DESSA FILMER,KOPIERA LÄNKEN NI KOMMER INTE ÅNGRA ER!
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=dA9OMQmnT60&feature=related
 
http://www.youtube.com/watch?v=qe5wVeEChTw
 
 

Rida häst

tjenixen,Igår drog jag te skolan,hade 2 lektioner åkte hem igen,slängde i mig lite mat och tog moppen hem till vickan där jasmine och någon mer var :) sen kom även cornelia och vi drog till gilleby och kollade på Orustlaget när dom spelade,träffade även mina pojkar David och Filip där :D som var med 96orna och spelade :) kollade matchen,åkte hem och kollade film. Idag hade vi också bara 2 lektioner,hann med tidiga bussen idag,gött som fan! Åkte hem och bytte om till ridkläder,ska börja rida litegrann med min syster tänkte jag mig,ska bli ridande polis,haha skoja,de var nog de största skämtet jag någonsinn sagt,är fortfarande lite rädd för hästar..
Red iallafall ut med Jasmine i skogen,hem till david och filip,där red även dom,haha så roligt att se dom osmidiga jävlarna rida..okej ska inte säga något kom jag på -.- haha! sen hem duscha och nu ska jag sova!

farsan rider..HAHAHAAH




AJJ FÖRIHELVETE

Igår var jag inte i skolan,åkte med Tina till henån,vi ksulle kolla upp fingrar och fötter..på något kosntigt jävla sätt lyckades jag skada mitt finger,ont som fan! åt på thairestaurang med Tina och Angelina,hur gott som helst! Tina sov hos mig måndag-tisdag,vi pluggade mest eftersom bådea behövde de!! 
 
jao,de gör ont

Väntar på tid


En grovt betydelsefull tatuering,vill ha texten''mamma & pappa'' men vet inte vart!
Väntar fortfarande på min sega lilla mamma som inte beställt tid än..

FEEEEST

tjenare,jag hade en otroligt rolig kväll igår med underbara människor,riktigt go fest måste jag säga,många roluga saker som hände och jag vet inte hur många gånger jag dansade till drick den,haha! sjukaste! slänger in en dröss med bilder från gårdagen,har nämligen massa plugg att ta tag i.puss


dålig kvalité på bilderna,jotack jag vet,haha

Nu blire fest!

Tjenare,igår sista dagen i skolan för veckan,gött som fan med helg! Jag åkte till Tina på kvällen,vi såg på ''hur många lingon finns de i världen'' och sen ringde Martin och frågade om vi ville träffa han Suad och Patrik och någon snubbe till,så vi tog på oss jackorna och tog moppen till campingen och mötte dem där,var ute en stund och snackade med dom,sen drog vi hem igen,vi färgade även Tinas hår,och såg en film til sen somnade vi! Och idag vaknad ejag hos Tina,skulle hem men var tvungen att tanka,så ska den skiten inte funkgera..så smsade Emma och frågade om jag vile med henne och Julia till göken:) så åkte med dom dit,vi tog mopparna och gick en sväng på göken sen gofika också! Drog hem till David och Filip och snackade med dom en stund,mina pojkar de!! sen hem igen och har precis käkat,ska göra mig iordning nu för ikväll är de feeeest!! astaggad,nu kör vi! :D
slänger in lite fula bilder från igår och idag :)


Vet inte hur länge jag garvade åt detta smset,haha störd e du david <3

Snygge David

Snyggedavid,loveu my friend! <3

skitväder

Hej! Igår åkte jag till Tina på kvällen,vi drog ut och tog lite kort,planerade lite inför en grej vi håller på med jst nu,nämner inte de än utan de får bli klart först ^^ åkte hem igen och åt lite mat som perran lagat ;D sen tog vi våra älskade tatorer och fixade lite på datan,sen skulle vi sova..men jobbig som hon är ska hon börja bråttas på natten..kuddkrig och grejer..trött på henne..haha skoja,kanske att de var tvärtom (a) idag i skolan hade vi först svenskalektion,såg på film:) sen idrott,vi körde boxning min favorit :D dock inte på samma nivå längre.. jaja,ska springa in i duschen nu,eller aaa...gå annars halkar jag väl klantig som jag är..!



bästavän












BESTÄLLD!

 


Tröjan är beställd,tänkte visa att jag som säkert många andra inte gillar den jävla sjukdomen!
 

Torp

Tjenare,precis kommit hem.har varit på torp med Tina,vi satt på donken och käkade litegrann,flummade runt och hade som vanligt kanonskoj! Träffade även på några killar som vi drog till donken med,tina och roholt tjfsade som vanligt,hahah älskar dom! sen drog vi hem med bussen och jag sitter just nu med lillbroschan i soffan och kollar film,mysigt! dock ligger den jäveln och fiser men har vant mig..har ju hållt på så i 12 år nu..ska ta mig en dusch och sen plocka ihop lite på rummet sen sova,blev inte så mycket sömn inatt.. höres :)



Sos-blåljus,Skydd och säkerhet



Har de bra på lektionen,våran linje är jädrans rolig måste jag säga :D helt rätt supernöjd med valet!
Slutar vid 2 idag,efter skolan blir de en tripp till torp med Tinis-finis! Sen får vi se vad kvällen bjuder på :)
 

tjena mannen


Dör lite av hans leende,faktikt!♥ men hatar dig fortfarande.

Leeeektion



fula hahahah

miss you


åh hittade en bild som väcker så många minnen,saknar!

Får bli en dag i sängen


Har hoppat i min nya mjukisdress som jag köpte för 99 kronor på bikbok,jädrans billigt?
Lederna verker som fan idag och kan för tillfället inte ta mer tabletter ..får ta och lägga mig i sängen och se på andra avenyn och försöka tänka bort verken
 

lirarn

Tjenare Henke <3 hahahaha

HAHAHA


man tackar man tackar.fått en pojkvän? haha eller justeja..de hade jag inte.. 

Världens bästa


Min underbara mormor och morfar,passar på att förklara att utan er hade jag aldrig någonsin vart den jag är idag!
Spenderar mer tid hos er än min familj,hos er har jag ett hem,likaså som jag har hos min familj men hos er är de på en annan nivå. Ni är inte bara ''en mormor,och en morfar'' ni är dom där jobbiga jävlarna,glada jävlarna,hjälpsamma jävlarna,tjatiga jävlarna,underbara jävlarna,kan vara den jag är i erat sällskap,för ni bryr er inte,för er handlar de endast om att era barnbarn ska ha de bra och att vi inte ska sakna något, stor jävla kärlek till er,ni är och förblir dom bästa! Tack för alla gånger ni ställt upp,alla gånger ni har löst de som en gång var problem.jag älskar er,mer än ni tror!

Middag i trollhättan!

Hejsan,har precis kommit hem från en mysig middag i trollhättan tillsammans med familjen öhgren och deras släkt! Hur mysigt som helst var de och väldigt god mat! Innan vi mötte upp dom tog vi en sväng på överby,fick köpt mig en ny mjukisdress,jättegosig! Åkte med mamma hem i bilen,massa hög bra musik,tills vi kommer till rondellen i henån och jag ser några kompisar som stod vid kanten och kollade/mekade på sina epatraktorer..tro då inte att morsan åker 7 varv i rondellen och tutar som en jävla galning,visste inte om jag skulle skratta eller gråta..killarna stod och garvade som fan och jag satt och skrek..min lilla raggarmorsa <3 haha! sitter nu hemma vid köket,farfar kom på besök nu ikväll och blir nog kvar över natten,roligt att träffa honom igen :)
slänger in lite bilder från idag :) och en bild på skorna jag köpte igår.

Kanonbra dag!Tack
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!