Lycklig tjej

Har nu betalt för en en månad så nu kommer jag kunna se alla Johan Falk,Alla nya Maria Wern,Irene Huss,Wallander,Beck osv osv,alla polisfilmer snabbt och enkelt,vissa är från 2012 och har inte ens kommit på bio än,men jag kan se dom,inatt lär de inte bli någon sömn,wiho life is good

Piercingfri?

 
JAJAMÄÄÄÄÄÄÄÄNNN!!! 
I hela 40 minuter,sen kom jag inte ens på varför jag tog ut dom? Varför jag efter alla dessa år ville ta ut dom?
Nej nej nej,man sviker inte dom man älskar somsagt,och mina piercingar är mina små älsklingar.
Ska aldrig ta ut er igen,mina favoriter <3 hahaha låter ju fan knäpp,de är inga små barn direkt..bara piercingar..men men har ju inga barn så får ju gullegulla med piecingarna istället ;)

GODMORGON

Älsklingen låg i soffan när jag vaknade :') Gick och la mig vid halv 6 imorse och vaknade nu,vid 4 åhhh:(
Ska kolla lite andra avenyn nu med Joel :) Eller så får jag kolla ensam eftersom Joel inte ens vet att jag exsisterar på denna jord... fucklife..haha skoja nej men visst är han grisigt snygg?!?! :o

Min barnvakt som liten

De kan ha varit de sjukaste,att mamma idag berättar för mig att barnvakten jag hade som liten har idag polisen gjort en insats mot ''En 40-årig Skövdebo har åtalats vid Skaraborgs tingsrätt misstänkt för våldtäkt mot barn och grovt barnpornografibrott.'' Han har nu erkänt brottet och får 2 års fängelse? 2 ÅR?!?!?! är dom sjuka i huvudet? Han har förstört minst en flickas liv,och den sjuke jäveln ska sitta inne i 2 år? Jag hoppas att dom andra på samma anstallt där inne,vart han än hamnar,betalar tillbaka med samma mynt,fast 10 gånger värre,äckliga as!
 

nyår

vad har alla för nyårslöften?
Jag vettefan vad jag ska ha,haha
typ
-lägga ner mer tid på skolan,& ta tag i de ämnet jag hatar mest på hela jorden
-Hålla hårt om mina pengar,här fan ska de sparas
-Försöka ta mig ur mitt tablettbrukande och minska grymt mycket med tabletterna
eller vafan ska man ha?
 

drogen tar över

,Fyfan,de är hemskt,lider med dom

Köpt hårfärg

De mörka ska bort,de ljusa ska fram,vet inte om jag ska våga göra slingor innan nyår,eller vänta tills efter..
blondie på G haha

Göteborg!

Tjenixen,Taris sov här inatt,vi låg uppe till halv 4 och såg på bästa filmen ''I skuggan av värmen'' helt klart en inspirerande film om hur de är att leva med en knarkare,sjukt starkt! Sen snacka vi en del och somnade tillslut,var dock död när mamma väckte oss halv 8 imorse..yes ta de bara och gå upp,yes! Släppte av Tara i ellös och jag mamma och jasmine drog till göteborg och hem till Camillas lägenhet,där de blev fika och snacka om allt som hänt osv :) Sen choppingrunda på stan,mysigt! & bam de var som att blixten slog ner så fick jag sån verk,tog medicin och gick helt drogad på stan,haha de var hemskt! men fyfan vad gött de är när de hjälper!
Träffade även en hel del människor jag kände,först Becca & amanda,och efter de Jennifer,Pontus och Amanda! Sen åt vi kinamat,släppte av Camilla hemma hos sig och drog te Ikea och nu är vi hemma,ska slänga i mig lite medicin till och hissa sängen högt och låta de göra sitt,men blir helt borta i huvudet..men de är de värt,helt klart.
 

tarran


I väntan på Tara

Sitter på mitt rum och spelar,eller snarare försöker. Gitarren va gött ostämd men så kom jag på att jag en gång fick en apparat-stämmare till gitarren av Jims pappa :) Så gav mig på ett försök och nu låter de lite bättre iallafall :) Min storebror kom nyss hem..utan mat -.- är hungrig :(  men ska ringa morfar snart,så får han fixa mat,bästemoffa! hihi! Senare kommer somsagt Tara hit och sover här,whijaaa
 

Fredag

Tjabba tjena!
Idag är de begravning på schemat,men eftersom jag inte kan sova på nätterna så går jag och lägger mig på morgonen istället när alla skulle åka,så jag är hemma! Begravning är jobbigt också,så mamma och pappa är iväg,Jasmine är nog också med,hon är inte hemma iallafall! Men alla tankar går till honom idag,de var synd att de blev som de blev,men döden ligger oss alla nära.Jag ska göra iordning lite på rummet,sen mot kvällen blir de nog att träffa Tarisen! :)
 
 

SKJUT MIG

Tappar fan andan och livslusten när jag ser honom,herregud vad snygg han är

Götlaborge

Tjenixen,var gött trött imorse, gick och la mig sent och upp tidigt,hade blandat ihop dagarna och trodde jag skulle iväg på en sak imorse,men de var imorgon,så idag var de göteborg på schemat med mina fina tjejer!
Fick köpt en del saker,lägger ut de imorgon :) Hade förövrigt en toppendag med dom,alltid lika mysigt när vi drar iväg tycker jag!

GIFT DIG MED MIG

kan jorden gå under tack så man slipper deppa sönder för att man aldrig kommer få honom?
ÅHHHH

Träffat Tina

 


cancer

Bästa plaggen som finns,har 3 stycken nu,alla är så jäkla gosiga,bästa som finns 

skype

Ligger i skype och växlar bland lite olika folk,varför har jag inte använt skype förr? De är ju asbra :D
haha,Särehag har lärt sig något nytt (y)

Flyttar runt

Har flyttat runt på rummet lite,allt fick en ny plats,så nu är de rent och städat :D
Nu blir de julfirande med mat,börjar bli trött på dehär nu -.-
Menmen,bara idag och imorgon,sen är julen över phuuu!

Julmys

Sitter på rummet med mitt goa te,choklad och världens bästa artist,Gåke!
Jag helt seriöst ryser av honom,så in i helvete jävla bra!!

Snöbollskrig



God jul

Gick ner till mormor och morfar vid 5 tiden,åt julbord och hade de mysigt,mormor kunde tyvärr inte vara med eftersom hon har samma jävla sjukdom som jag,reumatism men vi underhöll henne i sängen :) Sen upp till oss för julklappsutdelning med morfar,fick precis vad jag ville!




 
" armband-ett av ludwig och ett av mamma,som de var inristat 'min dotter,du är en stjärna i mitt liv'' <3
Te-mugg och te 
tvål och bodygrej
mössan
mormors traditionella almenacka -.- hahaaha
Gåkes skiva,helt klart bästa!
2200 kronor
2 biobiljetter laddat med 200 kronor
presentkort vero moda 1000 kronor
usa filten
nya plånbok,äntligen!
min största idol bland musiken!
morfar och jasmine
jag och min älsklingsmormor i sängen,de är här vi ligger tillsammans när vi har verk i kroppen,jag hissar dock upp sängen en halvmeter högre än henne,man ska ju ligga gött ;) haha!
jag,pappa och broschan (dehär är de ända kortet jag har på mig och min bror som man ser båda två bra)
pappa
 
 

Typiskt Särehag!

Jag och min lillasyster hade tänkt att ta en bild och lägga ut på instagram eller något,så tänkte vi fiffa till de lite och fläta ihop håret så att vi hörde ihop liksom,de var ju bara de att jag gick åt ett håll och hon åt ett,fyhelvete ingen hårbotten kvar ju :(


Julaftons morgon

Lämnar julklapp till färjepersonalen som detta året varit helt fantastiska! Vid alla extrakkörningar dom har gjort,vid tex fester (då alla ska hem) så har dom kört över dom bara för att bli av med dom,dom har kört över mamma alla gånger jag förts med ambulans till sjukhuset,dom har kört över ambulansen när jag voltade med mopeden,och vid andra sjukdomsfall,dom har hämtat oss när vi missat färjan,och även väntat in oss,guld värda!
 

 
Fikat med familjen nu på förmiddagen!
Kollat in julklapparna,dock öppnas dom inte försen ikväll...
och så var de ju de.. att i familjen särehag fikar INGEN utan hunden..hon är dåfan alltid med vid köksbordet..haha!
 

Åh vill också :(

Varför,varför,VARFÖR blev de inte jag som fick talangen i familjen Särehag på ridning?
Satans lillasyster som kan ALLT man själv inte kan :@
Kolla på bilderna,ser så jävla roligt ut ju,så jävla enkelt också..
Själv klarar man knappt att komma nära hästen för jag är så sjukt rädd,när jag väl tagit mig förbi den,(och fattat att hästen eller aa frukten inte är så farlig) så behöver jag en stege för att komma upp på fruktjäveln..
Ska bli proffs,nu jävlar..låt snön försvinna bara

Hur fan lyckas jag?

Ja..Jag LYCAKADES NATURLIGT VIS TAPPA MOBILHELVETET I SNÖN nånstans..
Visste inte vart,så pappa fick gå ut och skotta upp hela grästorp för att hitta den,efter drygt en timme (när han hållt på och skotta som fan) lyckades han skotta upp den,och vet ni vad? DEN LEVER!
den fungerar,helt jävla otroligt!! sjuhelvete va gla jag blev,nu somnar jag gott!
Skotta på pappa,bara så du vet så tyckte jag att de var väldigt bekvämt och varmt att titta på <3
HAHAHA

julklappisar

Precis öppnat julklapparna,fick massa fint,pengar blandannat,precis som jag önskat mig!! Ska spara som fan nu,tänk ekologiskt!!! eller ekonomiskt heter de nog..-.-

Videoinlägget fungerade inte,ni får frågorna såhär

 
-Vad har hänt med din lillebror? -Han tappar håret och ögonbrynen och ögonfransarna,för han har haft en sjukdom,men han är helt frisk nu!
-Hur firar du jul,och vad önskar du dig?-Jag firar jul med min släkt,23 på pappas sida och 24 på mammas sida
Jag önskar mig,ögonopperation (få bort mina kinesögon) och ärropperation,vill få bort mina fila R :( pengar och ett garage,pappas grejer tar upp hela gargaet typ :(
 
-Vad tycker du om Amanda Fjellsedht?-OMG DE VILL NI INTE VETA..skoja,Nej Amanda är jättesnäll,lite efterbliven av sig en de är hennes grej ;) skoja,jordens snygging e hon,go tjej som fan :D
Vad har du för drömmar?-Först gå ut gymnasiet,sen resa en massa,tjäna lite pengar på något snabbt jobb (typ norge eller ngt) och sen flytta till fina Stockholm och söka polishögskolan och sen jobba skiten ur mig som polis!! Sen ska jag skaffa mig de feetaste huset,vid vattnet!! en snygg man och sen leva livet,utan barn! Kan inte hantera barn!!
Varför startade du din blogg?-Vet faktiskt inte,kommer inte ihåg :O
Favoritämne i skolan?- Självförsvar,helt klart!! med favvo snuten Tony <3
Är du oskuld?-Nej de är jag inte!
Älskar du din bror Ludwig?-Ja de är klart!
Hur känns de att bo på en öde ö?- DE ÄR INGEN JÄVLA ÖDE Ö!!!! De är en bra och fin Ö :( nej men på vintern är de lite öde,men på sommaren full rulle!! :D
Är alla på Orust bönner?- ehm nej finns inga bönner på Orust..haha skoja ja de finns en del bönner.
Vad är de bästa med andra avenyn? ALLT,verkligen ALLT är bra med andra avenyn!
Vem väljer du Amanda Fjllsetdh eller kim i andra avenyn?- HAHAHA JA INTE DIG IALLAFALL AMANDA <3 
skoja,nej men Kim såklart?-.- puss amanda :*
Har du pojkvän? Vad hände med din pojkvän?-haha nej jag har ingen pojkvän,och vad som hände med han vettefan,vembryrsigliksommohaha!
Vilka är dina favoritnamn?-Leonard,Kim,Kimberly,Anastasio,madelene,robbyn(på en tjej) Liam
Vilka killar faller du för?- killar med keps!! bruna ögon,piercingar i tungan eller ögonbrynet eller bröstvårtan,sjukt snyggt!!! Och killar med humor!!
Du vet hon jennifer harrysson i din klass,visst är hon så jävla het? Kan jag få hennes nummer?- Ja ellerhur,ashet är hon :D har tyvärr inte hennes nummer :(
Vem började säga de med kinesögon? Du är väl svensk?-JA jag är svensk,och tyvärr var de jag som började säga de med kinesögon,min familj kallar mig de,och säger att jag är adopterad och nit-lotten i familjen osv -.- :( haha ;)
 
 

Jul hos farmor&farfar


Var förbi graven

Tände ett ljus för honom <3
Kommer nog på ett sätt kännas konstigt att fira jul utan honom iår,utan att han finns där liksom
men jag ska ta had om mormor och morfar,mina favoriter,dom personerna jag spenderer mest tid med när jag är på malö,finast är ni!

Mot grästorp!

Drar mig mot Grästorp och firar jul med pappas sida av släkten,träffa alla igen,så som jag längtat :D
Men först till Graven och hälsa G-morfar godjul oså,saknar han :/ men såäre!
Vi hörs sen,hajhaj

tjejkväll



uups

Videon slutatde lite hastigt..vettefan varför men aa.. hela kom inte med,menme skitsamma ;)

Drar te stocken

Drar te stocken och lämnar julklapp till familjen mladenovic och hämtar Tina,sen bär de av hem till Malö och invänta dom andra tjejerna,ikväll blir de Malö förstår ni,min finfina Ö ;-)

Godnatt

Klätt granen och badat en stund,hur gött som helst,ska krypa ner i sängen och se på andra avenyn :)
Ska bara få tyst på Adis och nån jävla Micke först,som tjatar om att Orust är bonnigt..idioter :(

jag & megan Fox

Läskigt när tjejen bredvid mig känner mig bättre än jag själv.
du är bra du,kompan

Imorgon kommer videoinlägget

Skulle kommit i veckan,men Tina måste hjälpa mig så hon kommer imorgon och hjälper mig,så imorgon någon gång :)

Julhandlat

Precis kommit hem från uddevalla,har handlat de allra sista nu,bara skit jag inte behövde egentligen men men!
Tillexempel en skitful mössa,men tänkte att den passar till min skitfula blå jacka haha!
mamma <3

godnatt

Drog te gymmet förut med morsan,och efter de uddevalla med pappsen,fick köpt de sista så de känns gött!
Och nu sitter jag och raderar massa bilder,känns som de är dags att göra de nu,ingen bra kväll idag,hoppas på bättre dag imorgon! går och lägger mig strax,blir lättast så

TA DE BARA

Denna kvällen svek,helvete vad trångsynt jag är!
Men som min fina klass hade sagt ''TA DE BARA'' ja nu jävlar ska jag ta de,och jorden går under,yes
men som dom sjunger-de som inte dödar mig,blir jag ju starkare av- 
 
 

julbak

lussekatter med choklad på,ska dra ner te älskiåälski-morfar&mormor och lägga de i frysen nu

tack för stödet idiot

Gött,de första jag tänkte när jag smsade min broder var''yes nu hjälper han mig'' men nej..man ska tydligen ta död på de som är på andra sidan väggen själv..Ska jag ta kökskniv och hugga mig igenom väggen för att sen kunna ta dö på de som är på andra sidan? idiot e han. Och när jag väckte pappa så fick jag som svar''du drömmer,gå tillbaka och sov nu,väck förfan inte mig'' haha jahopp..taaackar :') tänker sitta här tills djuret på andra sidan väggen tar sig igenom,får la se om jag överlever,de låter som fan,snart är han igenom,lovar..

Gosar ner mig

Har precis bakat en kladdkaka med digistive,och muffins ^^ska gosa ner mig i sängen med lite kladdiskakis nu,skypar med tinisfulis nu,hon spränger hörlurarna med hennes fantastiska sångröst... haha! 

hårfärgning

 
Tjenixen,tog tidiga bussen imorse,drog te skolan,snacka lite med Ella och sen satte vi oss i receptionen med jenny,clara,amanda & elin innan vi gick upp till frideborg för avslutning! Sen käkade vi lite och sen drog jag hem vid halv 1,mamma hittade en buss som gick direkt till färjan,öveeeerlycklig!!! annars hade jag fått vänta cplänge.
nu ska jag färga min utväxt,lycka till julia de lär behövas.

Looooov!!!

Bästaaaella <3

Godnatt

Adis tjatar om att jag ska blogga,chrstoffer också..tufft liv..haha skoja,dom har inte sagt nånting..:( idioter.. 
nämen ska sova nu,va på gymmet förut och körde armar,känns dom ska gå av nu..taggar inför sista dagen imorgon i skolan på 7 veckor,otroligt gött.natti

Självförsvar


försvinner mer och mer

De röda försvinner mer och mer nu,så lycklig,mohhaha,nej men har asful utväxt måste fixa de nu på lovet,helst innan julen!! får se hur de går :) drar te skolan nu,cao

videoinlägget kommer..

Videoinlägget tänkte jag fixa med imorgon,då har jag kanske tid för de,annars blir de på onsdag :)
Nu säger jag iallafall godnatt

untz


Hemma

Tjenixen,Dagen började stressigt idag vill jag lova,jag och min korkade lillebror vaknade en timme efter att bussen gått..åhhh vilken kick vi fick..hahah sjukaste...Sen säger den jäveln till mamma ''aa jag var ju uppe innan och försökte få väckt julia men hon sa att jag skulle gå ut från hennes rum'' DEN JÄVELN IBLAND ASSÅ,så sa jag inte,de var jag som väckte han när jag insåg att vi försovit oss rejält!! Så mamma fick köra oss...
Kom te skolan iallafall,hatar nya busstiderna,jag kommer inte hem med någpn buss..så mamma måste kompa varje dag för att hämta mig,seriöst de suger balle. Men idag löste de sig eftersom jag har en veeeldigt snäll hellenpellen! Drog te gymmet och tränade+solade,gött som fan. ska käka nu

Gött äre

Får sluta tidigare idag,nästan 2 timmar,gött liv (y)

Frågestund

Kör en frågestund på bloggen,fråga vad ni vill,vad som helst!
Svaren tänkte jag göra i videoinlägg sen,för de är 4 stycken som frågat om jag kan göra ett videoinlägg så tänkte att de passade bra :)

Bra kompaaaan

Fick en tröa förut av Tinisen,tyckte den var assnygg!! I vissa tillfällen är till och med hon bra att ha :)

Söndag

Sov somsagt hos Tina inatt,mysigt som vanligt,vaknade imorse,vi gick upp och åt god frulle,sen drog jag till gymmet,där Johan var också :) Har precis städat hela rummet och ska snart lägga mig och se på andra avenyn.

cp

hahaha sjukt ful bild,men så härlig bild hahha

-


Drar till stocken

Tjena,drog till göken förut med favvofamiljen Mladenovic,tillsammans med mamma och jasse! Fick köpt massa saker,och tog en lååång fika med dom också,mysigt som fan :) Har bråttom,ska åka till Tina nu,vi hörs ikväll
Fick köpt ett par gosesockar förut,så gooottt

tjena tjejer

Draa-laaaa-lala-laaaa- tjena tjejer hur är de med er?
Bästa tiderna måste änna vare dessa

fredag

Fick bli Johan Falk med finaste lillebror,jag bara älskar dom filmerna helt seriöst,får så mycket inspiration,och vill bara bli polis nu,seriöst nu. åh vill inte vänta längre,men men,filmen var sjukt bra,och den 8 februari blir de den sista filmen av dom nya johan falk filmerna,så jädrans spännande,kan inte vänta!
Gillar din stil bruusch,''fan glor du på? Jag har inget hår ögonbryn eller ögonfransar,men de kan växa ut :) du är jävligt ful,och du kan inget göra,kyss och smek'' haha du la den! 

fotbollstunering

Tjenixen,tog mig faktiskt upp ur sängen imorse,de är något som är fel,jag kan inte somna på nätterna,somnar inte försen halv 4-halv 5,och sen upp kvart över 5,eller halv 6 igen,så de är skitjobbigt :( Vissa ätter är bättre men oftast går de inte att sova..iallafall så hade vi fotbollstunering i skolan idag,de var faktiskt jävligt skoj,fram tills jag fick verk i knäna,får ju inte spela fotboll egentligen men kunde delta i 2 matcher så de var skojj :) Sen så tog jag 1 bussen hem,träffade Jenny på bussen,så snackade massa med henne,gosigaste tjejen :* drog till stenungsund,juste fick tillbaka mina prover,men tar inte upp de här,för de var inte så bra som jag hade tänkt mig :/ jäkla skit! sen drog jag till gymmet,mötte Johan en snabbis,sen tränade som fan i 30 minuter tills jag SOMNADE på mattan..haha fett pinsamt vare när Linus väkte mig..man ba''tjena läget,jag sov inte asså,jag vilade lite'' åhhh skämdes som fan,typiskt mig. 
Fick bli min otroligt fula blåa jacka idag,fattar inte varför jag köpte den,jag trodde de var kul eller något..men den är så vaaarm och vi skulle gå långt idag så de passade bra! Annars slapp putfit eftersom vi spelade fotboll hela dagen,och då var vi ju ombytta så :)

Godnattis

Gav upp med engelskan,jag får ge den en chans på lovet,eller på söndag de beror på hur mycket jag hinner göra faktiskt! Ska kolla film sen sova,nattis

Plugg

Nu sitter jag med den där jävla engelskan igen,har gjort 4 arbeten nu,3 kvar!!! Fyfan vad gött! åhhh ughaknsufgew 
David och Filip var ialalfall här några timmar förut,jag städade rummet medans,och hjälpte dom och jasmine med deras planering för imorgon,haha! Har inte tid,om jag inte ska sitta uppe hela natten med engelskan,borde jag sätta igång nu ;)
Fram med kortarmat och solbrillor och keps,sommarkänslor hejhej! eller nää,svinkallt förfan.

lucia

Tjooo,åkte till Ellös skola imorse,kollade på lillbroshans luciatåg,så roligt,garvade på mig när han sjöng solo tillsammans med hans kompisar,dom sjöng varannan vers,åh herremingud,haha!stackars lucian som svimmade av,fy vad läskigt de var! 
Sen snackade jag lite med carrobarro hult och liffner,satt med på deras lektion fram tills min buss gick,drog te skolan och hade inga lektioner,så arg!!!! åh så ovärt hatar de! åkte hem igen,tog bussen med amanda och felicia,och tobias fjäskarN roholt,han försöker lägga in en stöt på morsan,den jäveln! Sen hoppade jag av vid torp köpte några julklappar och sen åkte med morfar hem :) Har precis gått lite på mormor och morfars band med världens finaste utsikt,så mysigt!
Ska plugga röven av mig nu,så jävla jobbigt,men David ska hjälpa mig en dag så de blir bra! Allt löser sig!
Ingen träning idag,behöver fixa med annat :/

Godnatt

Ska sova nu,ska upp tidigt imorgon och ska för första gången på hela 3 år kolla på broshans luciatåg imorgon!
De är en stor dag för honom imorgon vill jag lova!
min guldklimp,min ängel min lillebror,love u brothaaaaa

Nu kör vi!

Nu kör vi!
Träningen går bra nu,nu kör vi fullt ut,motivationen är tillbaka och nu är de 100 %

handlat julklappar

Tjena,idag har jag handlat massa julklappar till min fina släkt,tillsammans med min fula bästakompis,skoja finast av alla är hon <3 Mysigt vare,vi tog och käkade lite på torp också,räksallad &kycklingsallad,grymt gott!
Och om ni undrar varför jag inte är i skolan så är de för att vi har nån jävla utegrej idag,och de är kallt ute,och jag har faktiskt reumatism så de är inte bra att vandra så långt i kallt väder :)
Dagens kläder,lite kallt med skinnjacka så imorgon blir de nog en varmare jacka!

tog en break från verkligheten

Yes de gjorde jag,denna dagen levererade ingenting,förutom att jag varit väldigt arg och ledsen,besviken på mig själv! Jag är jädrans nöjd med min linje,de är jag! Men vissa ämnen i den linjen som tillexempel engelska och matte,jag tror aldrig jag har hatat något så mycket som dom 2 ämnena! Dom har tillochmed fått mig att börja fundera på att hoppa av skolan. Men att hoppa av skolan idén var inte så värst populär hos ågon i min släkt..
Får kämpa på men jag har liksom 6 arbeten i engelskan som ska vara klara innan fredag,och jag kan inte engelska,de är inget jag bara säger utan jag kan inte.har aldrg brytt mig om engelskan för jag hade sveriges värsta lärare innan men nu på gymnasiet trodde jag att jag skulle örja bry mig mer,men nej vilket gör att jag blir besviken på mig själv.men jag ska ta tag i dehär,imorgon sätter jag mig med arbetena,mormor och morfar har sagt att jag ska få betalt om jag går kvar i skolan,och pengar är min största kärlek typ,nej  men jag älskar att ha extrapengar! Förövrigt går de asbra i dom andra ämnena,betygen ligger mellan C och A vilket jag är väldigt nöjd med.men i engelskan är de tvärtom F och E och matten E men jag hatar matte för de,shiet de var gött att skriva av sig yes! 
Och med tanke på att jag gått runt hela dagen och oroat mig för engelskan och inte KUNNAT GÖRA ETT SKIT PÅ ENGELSKAUPPGIFTRNA eftersom jag inte kan engelska och mamma och pappa jobbat exakt hela dagen så drog jag till gymmet istället och kom på andra tankar,äckligt gött! men imorgon jobbar mamma kort dag så då ska hon hjälpa mig,ska sova helt slut,hejdå / arg sur irriterad tjej

Godmorgon

Ingen skola idag,har grisigt ont i halsen,och mina syskon har haft feber och ont i halsen så antar att jag också kommer få de..men men jag hoppas att jag klarar mig! Ska hur som helst greja lite hemma,och sen tänkte jag faktiskt åka och sola,så blir de lite varmt och gött,och sen får vi se vad som händer,chingeling.
 

Rolig lektion

Vi somnar snart,de var sköjj i början men nu suger de då fasiken balle.
 

Måndag

Även David är snäll ibland ;)
samma hårfärg typ? hihihi
Tina packar upp halva rummet på bussresan till henån..cirka 10 minuter tar de men hon gört ändå..haha störd

frulle sen skola


hahaha

HAHAHHAA jag hoppas av hela mitt hjärta att ALLA fattade att jag drev om dedär med hunterstövlarna... de var ett stort skämt asså xD hahah!! puuuhhh..nu var de sagt,nu ska ja snart se på solsidan,cao

Plugg-söndag

Sitter i köket och pluggar med lite te,snart klar med allt plugg! :D
 

min lilla ängel

Dehär är alltså min lillebror,folk undrar varför jag inte lägger upp så många bilder på honom och så.
Och de är för att han inte gillar att vara med på kort och för att han inte heller har hår,ögonbryn eller ögonfransar,men de börjar bli bättre faktiskt,han vill ibland vara med på kort och de känns skönt :)
 

Promenix

Tog en promenix med lillsyrran förut,sen när vi kom till huset sprang vi in och hämtade kameran och knäppte några bilder,riktigt kallt ute,men med bra kläder på så är de faktiskt rätt skönt :)
 

Köpt mig ett par hunter-stövlar

Dom kanske är lite annorlunda mot dom vanliga hunterstövlarna..men dom är de senaste asså :)
eller så är dom min storebrors arbetsskor men de är ju typ som hunterstövlar (a)
 

Förbud?

Är de något slags skämt att dom förbjudit pepparkaksgubbar i luciatågen? Helt jävla seriöst? Ska vi inte få vara vad vi vill i luciatåget i vårt egna land bara för att vissa tycker att de är rasistiskt? pinsamt. Dom som tycker de kan ju flytta från Sverige då :) så var de problemet löst så kan fina Sverige få fortsätta fira sitt tradetionella lucia som vi alltid gjort i alla år!  löjliga sverige vad händer med världen? Vad är nästa flrbud? Ska de bli förbud på att hissa svenska flaggan också eller? för att de är rasistiskt? Eller vad tycker ni? yes godmorgon på er med!

Roligaste leksaken!

Tjenixen,drog till tegneby vid 6,storebroshan körde dit mig,vi lagade tacos,jag matilda alice och Lina,gött som fasiken,satt och snackade en del,eftersom vi hade mycket att säga!! Timmarna drog iväg som fasiken,jag och Alice hittade den bästa leksaken helt klart,ni vet en sån man skriver på en tavla,ska önska mig en sån i julklapp!!!sen skulle vi kolla film men då kom papsen,så jag drog hem,skulle egentligen vidare efter Matilda men blev ändrade planer pågrund av en person,haha! Så är hemma nu och ska kolla film,sen sova är faktiskt rätt så trött :)

Drar mig mot tegneby

Drar mig snart mot tegneby,hoppas på en toppekväll! De blir de säkert,hoppas ni får de också!:)

De nya sakerna

Igår fick jag köpt en ny random jacka,har redan en vinterjacka men tyckte de var lite kul att köpa en chockblå jacka! Fick köpt mig en päls till skinnjackan och ett par nya skor!


Lördag

Godmorgon,vaknade vid 11 ungefär,tog mig ner och käkade lite frukost,gick upp och började på min filmanalys i engelskan,har en tredjedel kvar nu,får fixa färdigt den i helgen!:) Sen gjorde jag mig lite smält mörkchoklad med nötter i och skivad kiwi och clementin,asgött! Mamma hade också bakat lussekatter,åååhh gott men äter inte lussekatter,väntar tills lucia istället! Ska dra med morsan till gymmet nu,och sen ikväll blir de tegneby med mina favoriter! Ha de gött,hörs sen!

onepiecedags

Skulle egentligen iväg ikväll men känner att jag inte orkar,har ont i lederna,och är trött,de tar på krafterna att vara i äckelpäckelgöteborg ;) haha! Nej men istället hoppade jag ner i min onepiece och somsagt  kollar film nu,med lite gott till :-)
 

Göteborg igen!

Tjenixen,kom precis hem,har varit i Göteborg och träffat min lilla Tara,vi tog och käkade middag på ett mysigt ställe,snackade massa och så vidare,sen tog vi världens fetaste shoppingtur,fick med mig massa saker hem,Tara också hur bra som helst!!! :D Ska nu lägga mig i sängen och se på Johan Falk :)
 
 

På tåget mot göteborg

eller aa...Anna hoppar ju av i stenungsund,så fortsätter jag,hihi

Heeeelg

 
slutar 2 timmar tidigare idag,drar te göteborg direkt,wihoo

hallåå freddeeee

Har kommit fram till att min gudmor måste ha något stort imot mig...
De sägs att bästavänner hjälper en vad de än är? Snäll jag är som gärna hjälper till..eller vad tycker du tinis? hahaha
 

Torp med Tobias

 
tjobre,började dagen med att missa alla jävla bussar på hela orust?!?!?! så de slutade tillslut med att jag fick åka med mamma till färjan och sen fick jag hoppa in i bilen med Cilla så körde hon mig till henån,snäll som hon är!
Sen hade jag en lektion med vikarie,sen skulle jag iväg till sjukhuset,hatar de stället mer än något annat,helt seriöst! menmen,stannade inte länge,hoppade på bussen och skulle dra hem,slutade med att jag och Tobias Roholt hoppade av vid torp och handlade,jäklarimej va go den killen är! Missade bussen gjorde vi också..killar nivet... haha nej men vi gick in på donken och väntade tills nästa buss,hade massa att prata om så de var sköjj :D sen åkte jag till gymmet,med mamsen,och sen kom pappa och jag åkte tillbaka till uddevalla igen -.- gjorde en grej och sen en snabbis in på torp där jag fick köpt ett sött linne och en keps,tvungen att ha en keps för att täcka mitt ögonbryn som är alldeles svullet vid piercingen :( är nu hemma och ska plugga litegranna 
 
morsan som tror hon är biff? haha
Dagens klädsel,och skor
kepsen+ BLIBBSAKEN...hahahah
linnet och kepsen
mamma <3

De var de sjukaste

http://www.youtube.com/watch?v=TGCoIG_2c3c
 
Sebastian har hittats död,så sjukt så sorgligt!
Träffade han senast för ett år sen ungefär,svårt att riktigt förstå att de hände just han,men han får vila i frid!

frulle på G

Godmorgon,vaknade tidigt idag,på något konstigt vis var de inte jobbigt att ta sig upp idag ?:o shiet!
Har en lektion idag,inte ens värt att åka in eftersom vi har vikarie,så jädrans onödigt men måste ändå,har missat alldeles för mycket redan! Vi hörs sen,ha en bra morgon allihopa! :)

Godnatt

Sitter i min megasäng och dricker teeee! Sista inlägget för idag,så gonatt på er allihopa :)

Idag kom den

Tjenare,är nu hemma från simningen,äckligt gött! De var rätt trögt att simma idag..kändes som den timmen var typ 7 timmar :o menmen,skulle ju sett på bio idag med SOS-klasserna men de blev inte så,åkte hem istället av olika anledningar! Ska fixa lite med håret och sen får de bli film och sen sova,kunde inte sova många timmar inatt,hade fullt upp med andra avenyn-gemförelser!
VARFÖR är de så typiskt att tidningen ska ta den bilden där man ser mest efterblivnast ut? :@
menmen,roligt att de kom i tidningen ändå,de är faktiskt sjukt roligt att göra detta tillsammans med bästa Felicia <3

Håltimme

Har håltimme nu i 2 timmar? Så har vi tråkig mattelektion och sen blir de träning-simma!! 

klar för sängen!

Har precis duschat,asgött! Och nu ska jag smörja in kroppen och ansiktet i 2 krämer,hur bra som helst är dom,hjälper också kroppen att behålla färgen längre efter solariumet,juste solade förut om jag glömde berätta de!Även dra in håret i en bra inpackning som stärker håret!
Lägger mig och gosar ner mig i sängen nu,imorgon blir de skola 2 lektioner,sen dags för den dagens träning,siming står på schemat! Efter de blir de filmmys med bästeskolan med mat och grejer,de är plusgymnasiet de!! :D

nystädat

-pluggat
-städat rummet,och skakat lakarn
-nu får de bli ett långt jävla bad och sen andra avenyn 

Dagens planer

Tjenixen! Hade gymmet med klassen imorse,vi körde ett pass,roligt men jobbigt! Sen skulle vi gå upp till galleriet för att ha redovisning,usch vad kallt de är ute,helt sjukt,men de är ändå mysigt tycker jag :D bara man har gott om kläder på sig!! Vi fick sluta vid 12 idag för svenskan blev inställd,så drog direkt till gymmet och gjorde hela kroppen pass på 2 timmar,asgött! Sen solade jag i 15 minuter och sedan kom pappa och hämtade mig! Käkade en go sallad och nu ska jag först plugga lite,och sen städa rummet,de behövs tro mig! och sen andra avenyn innan jag somnar! kalasbra!

Tisdag


bästa

jag saknar dig ditt lilla fanskap! 

hemma frånskolan

Yes,vaknade upp imorse,visste att jag skulle vara hemma eftersom mina fötter,de hände något igår när vi stod ute hela dagen,hade sån jävla verk,skulle åkt moppe till ellös,men morfar körde mig istället,fick gjort de jag skulle göra,sen tog vi även svängen förbi henån och hämtade lite fler saker,sen fika och nu ska jag dra till gymmet med morsan,fötterna känns bättre nu när jag fått tabletter,så de är gött!:)
drar nu,cao

saknar han ännaa

Saknar änna chefen lite när jag läser igenom dehär,en bättre chef kan man inte få.

julmarknad


Tjenare,kom hem för en stund sen,åkte till henån imorse och mötte upp Felicia,vi gjord eiordning alla grejer och fixade i över 2 timmar,herregud vad mycket saker! Sen började marknaden och de gick väldigt bra måste jag säga,allt kostade från 5 kronor till 20 kronor och vi fick ihop över 2.000 kronor,så de känns bra! :D Höll dock på att frysa ihjäl,aldrig varit med om att de varit så kallt,så nu ligger jag i sängen med verk,så stark verk har jag helt seriöst adrig haft,hoppas att jag kan gå imorgon,så att jag kan ta mig till skolan iallfall! Tidningen var också där,vilket jag flrstod EFTERÅT hon hade tagit bilderna,+ jag blundade på en,wiho livet leker -.- hhah nej men de var roligt,dock blir de en förjävla ful bild i tidningen men men,och somsagt så går alla pengar till cancerfonden så de känns bra att man bidragit med något :) träffade även på Rebecca,jenny,clara,viktor,jonas,henke,jacob och massa mer :) ska fortsätta kolla på andra avenyn nu,kan inte mycket mer göra..
Hade gomiddag och fika med familjen förut osså,härligt

Mot henån!

Drar mig mot henån nu för försäljning i henån,möter upp Felicia där,så ska vi samla in pengar till canserfonden!

godnatt


sant som fan


bullfest


Morning

Fick med mig lite nya saker hem från uddevalla i torsdags,4 tröjor,2 par byxor och en tub-halsduk och en parfym!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!