såre ska va

åh,killar med keps,killar med tungpiercing eller ögonbrynspiercing eller bröstvårtan,och killar med tatueringar och killar som älskar att leka med barn,måste vara de bästa som finns,så sjukt snyggt! jumjum

bildbomb


nu tar vi helg

Wiihoooo,äntligen helg,så perfekt så!
Ska baka kladdkaka nu och invänta mina fina tjejer inför kvällen,ha en toppenkväll allihop!

TRÖJAN HAR KOMMIT

Nu har den kommit,perfekt tills på söndag!! 

umps


hejdå röda håreeet

Ska låta den röda färgen gå ur nu..och låta håret få en annan färg,vi får se hur detta slutar ;)
JUSTE idag skulle jag klippt av håret,den 28e..kalla mig bangareN ;) hihihi

Onsdag

Tjenare,ingen bloggning igår,jacob var med mig i skolan och skuggade min grymma linje (om man räknar bort allt plugg) sen drog vi hem te mig och kolla film,sen drog jag iväg till ellös en sväng och kom hem vid 10 och somnade strax efter de.
Idag drog jag in te skolan vid 9,vi hade självförsvar med Tony,favoritlektionen helt klart,så jävla kul är de!! Sen hade vi rast i nästan 3 timmar så jag,linn,emelie,anna och amanda drog in till torp och käkade subway,hur gott som helst! Sen tillbaka och ha mattelektion,drog och simmade en timme efter skolan och solade även,hemma nu och nu blir de plugg,har prov imorgon!!!
gosetjejerna :D

-

 

Hemma

Tjo,hemma nu äntligen,drog somsagt till gymmet efter skolan,träffade Jonas där och snackade en massa med honom,sen hoppa jag in hos Joakim,min storebros kompis bil så åkte med han till färjan,där Jim hämtade mig :)
Precis käkat Tacos och ska nu lägga mig i sängen och kolla andra avenyn,borde plugga men orkar verkligen inte.

Våååååård

Sitter på vårdlektionen,har en jävla massa frågor att göra egentligen..men orkar verkligen inte..ska iallafall till gymmet efter skolan,så de blir sen uppdatering sen,cao

måndag morgon

Vill inget hellre än att bara ligga kvar i sängen..menmen upp och hoppa och tänk på den underbara mattelektionen du kommer ha sen Julia..åhdödamighatarmatte

godmorgon

Godmorgon,slänger in en gammal bild på en annan morgon med jasse!
Drar till gymmet med mamma,vi hörs sen

nej vi har inte samma pappa

haha,de är några som frågat om jag och min bror har samma pappa,och nej de har vi inte!
Min bror är snart 22 år,och min pappa är typ 10 år äldre..haha nej men jo nästan,! Men visst är dom lika,jo de är dom men samma pappa har vi inte,Camilla får vara med på ett hörn idag också eftersom hon fyller år idag,grattis på dig,saknar dig här på ön!

de va då själva fan...

Först miley curys..och nu snyggingen..shiet
hahaha brist på humor känner jag..

Min tur denna helgen..

Yes..min tur att ha en plugghelg denna helgen,hade gärna gjort andra saker som jag hade planerat vill jag lova!
Men men,har hur mycket som helst som ska göras färdigt och lämnas in i skolan,så fick bli en plugghelg! hatar de,så jävla tråkigt,men nu har jag faktiskt bara ett arbete kvar,och efter de ska jag fanimej fira med cola och andra avenyn!
Yes..jag har grisigt svårt att konsentrera mig..rullar runt i min stora säng och sjunger,har jennys tröja på mig,hoppas du inte saknar den..för den är väldigt gosig ;-)

städade rummet..

Och när jag städar rummet..så ser de oftast ut såhär ;) hahahaha!! 

Beställt!

Mamma beställde just detta te mig,har redan en grå tjocktröja med fuck canser men tycker dessa 2 plaggen är grymt snygga!

Full rulle

Somsagt..har precis börjat har en jäkla massa saker kvar ^^

Kolla vem som ringde mig?;)

Ojj ojj ojj ;)

Fredagskvällen

Igår,åkte jag till David och Filip på kvällen tillsammans med Jasmine,hade en toppenkväll,fick äntligen sett cocpit,haha asgrym var den ju! Sen aggerade jag chafför och kom hem sen på kvällen,såg på film och somnade!
Idag får hela dagen gå till att plocka iordning och göra iordning allt inför loppisen för canserdrabbade nästa helg,ska bli så roligt :D så har en del att göra med de :) slänger in 3 bilder från igår
Haha visst är dom lika David och Filip?;) 

fruktansvärd morgon

HAHAHHA särehag i ett nötskal,så jävla typiskt!
 

Sov ju hos Emelie tog en buss från tegneby vid 10 över 7 typ,åkte in till uddevalla,tänkte då ''jag går av vid kampenhof'' men NEJ nussen svängde ju förfan inte till kampenhof..så jag fortsatt turen på bussen och tänkte då''aa men jag hoppar av i henån då'' mm visst..MEN BUSSEN SVÄNGDE JU FÖRFAN INTE IN TILL HENÅN HELLER! istället körde den upp på någon väg,och visste inte vart jag var,gick mot ett håll..kom ut på någon sleten jävla väg,hittade en busskur,men där skulle de inte gå någon buss försen halv 2..så jag fortsatte gå..kom till en annan och kunde därifrån ta mig till uddevalla..tog bara några timmar extra men jag kom fram iallafall :)
HAHAH åh döda mig vilken morgon

schooltime

FREEEEEDAG IDAG! och jag har åkt sverige runt idag för att komma till skolan,berättar mer sen,cao
 

Hemma hos Emelie

käkat vofflor med nutella,yes! 

Hemma från skolan

Yes,är hemma idag,ingen bra dag idag av olika anledningar,har legat i sängen nästan hela dagen..tänkte gå ner till mormor och en stund eftersom hon är kvar ensam i Sverige eftersom morfar ville åka hem till Tyskland ett tag,så kanske lagar lite mat till oss två! Sen ikväll drar jag till Emelie,myskväll sköjj ska de bli! Hittade mina favoritglasögon och en somrig outfit som användes mycket i sommar,åh vad jag vill ha sommar igen :(
 

kineseN

HAHAHA måste sola mer solarium,ser likblek ut i ansiktet utan smink..
dock är ljuset jävligt dåligt men ändå.
 

Simmat

Tjena! Började dagen idag att min lillebror ropar ''de är en kvart kvar innan bussen går ska du med?'' EH VAFAN TROR DU IDIOT? och rusade ner för trappan och fick slänga på mig kläder och springa upp! åh -.-
Började med vård i skolan,helt okej lektion,de gick rätt snabbt faktiskt,och sen kom de efterlängtade provet..eh nej..fyfan hatar matte,gjorde några få tal och sen gav jag upp och tog min väska och drog till badet och simmade i en hel timme,jobbigt men gött! Och nu är jag hemma,tror jag har feber eller något,mår inte alls bra,menmen får la friskna till med andra avenyn!
Har inte haft smink på hela veckan,asgött! får så jävla röda ögon av sminket..ååhh uhsduivzgsduviasghd

de bästa jag har

En sak som alltid fungerar i livet,som alltid är där,de lilla extra.
 

Välj min linje

Jag tycker fan min linje är så in i helvetes jävla rolig! Visst de är mycket plugg ena veckan..men i helhet älskar jag den!
Vi gör extremt mycket roliga saker,därför har jag slängt in lite olika bilder på vad vi har fått göra!
Som tex,livrädda med stora dräkter,vart ute och vandrat,lärt oss skjuta med vapen,ridit,vart på läger och haft supermysigt och roligt,lärt oss smälla bomber och rökraketer,stå vakt på evenemang,träna självförsvar med polisen,är på gymmet och biffar oss, aa som ni förstår,vi gör en jävla massa roligt! Så vill ni bli Polis/brandman/ambulansförare/läkare/underksöterska mm eller så välj linjen,helt klart värt de!

Gymmet+solat

Tjenixen,3 lektioner i skolan idag,hatar när de är 3..känns som dagen aldrig tar slut..:(  Var först på gymmet med klassen,alltid roligt! Sen så hade vi medicinprov,gick relativt bra tror jag,hatar medicin så nöjd om jag får godkänt iallafall! Och sist Svenska,hade redovisning om Stefan Gödicke,de var faktiskt roligt,eftersom jag följer hans liv i andra avenyn varje dag,och även hans liv som Stefan Gödicke på fejjan! Slutade vid halv 2,tog bussen till gymmet,körde stenhårt och belönade mig själv med en lååång solning,asgött! är hemma nu,har kollar på portkod 1321 och nu ska jag krypa ner i sängen med andra avenyn,hörs imorgon!
Rätt så gammal bild,men saknar håret vill jag lova :o

plugg,plugg,plugg

HAR JAG VALT EN JÄVLA PLUGGLINJE ELLE? gör ju förfan inget annat än att pluggar..okej de kanske var att ta i..haha! nej men har hur mycket som helst med skolan samtidigt som jag har hur mycket som helst att göra med mina vänner..när ska skolan förstå?:( slänger in en bild på mig och min fina vän Jenny från skolavslutningen i 9:an finns knappt ord för hur mycket jag saknar den tiden!

Sista lektionen,sen hemgång yes!

Kör osmnikat idag,yes!
Gott med chips Pontus? hahaha

hahaha

 

börjar veckan med matte

Veckan kunde inte börjat på ett sämre sätt :) men måste fokusera,har matteprov på onsdag :(

gammal bild,godnatt

Har nu pluggat hela dagen,eller aa inte riktigt hela dagen var ju och kollade fotboll imorse men har till största del pluggat faktiskt! Nu blir de sängen,är hur trött som helst,godnatt!
En extremt gammal bild,men jag har en gång i tiden varit riktigt ljus i håret,och vill bli de igen! Slut på rött hår nu,vill färändra håret lite,längesen jag gjorde de nu eftersom jag bangat på idén att klippa av mig allt hår...

Göteborg igen!

Tjena,igår väckte mamma mig och Tina runt 9,gick upp och duschade,gjorde mig iordning,väckte Tina igen..sov som en sten den ungen,haha! Sen körde pappa hem Tina,och efter de körde han hem mig till Emelie,jag fixade iordning hennes hår,sen åkte vi hem Anna och Uffe ner till Göteborg,favoriterna ;) Jag och emelie kollade runt i affärer,fikade,kollade lite till,åt mat osv,hade hur kul som helst,längesen jag skrattade så mycket måste jag säga,den tjejen är verkligen rolig,och de var väääldigt längesen vi hade en egen dag med bara vi 2 så de var hur mysigt och roligt som helst! Sen tog vi spårvagnen hem till Matilda,där matilda,fanny,tara,cornelia,tina,sofia också var :) Vi snackade en hel del,och vissa köpte hem pizza,jag och Tina tog bussen hem runt 12 och papsen hämtade oss i stenungsund,somnade direkt när jag kom hem,och idag måste jag ta tag i allt plugg som ligger i en hög i sängen bredvid..

jävlar vad fula vi är.haha


HAHAHAH JÄVLA GRIS

Bio i göteborg

Tjotja,gick till bussen imorse..eller nej juste..jag SPRANG SOM EN GALNING TILL BUSSEN eftersom den lilla jäveln till lillebror inte väckte mig innan han gick upp till bussen..så blev lite stressigt.. men men kom till skolan och hade 1 lektion..sen dags för andra lektionen,jävligt roligt faktiskt,hade jädrans skojj med min finfina vän Amanda,så jävla rolig är hon! Sen drog jag till göteborg och vi mötte upp tina,alice,lina,jenny,cornelia,fanny & matilda & vickan,träffade sedan efterlängtade flisan och jassan och många mer :D Vi drog på bio hela klumpen,breaking down 2,hade ju inte sett dom andra så fattade ju inte så mke,men de var mysigt ändå :) Sen tog vi bussen hem,jag och tina lagade tacos när vi kom hem,hungriga som vi va ^^och nu ligger vi i sängen,dax att sova,upp grisigt tidigt imorgon..
mysbild från bion,och en jävligt ont fot,efter att ha gått helt på foten hela dagen :(

gymmet med klassen


Tjenixen,är hemma nu,hade första lektionen svenska,och sen idrott där vi skulle köra ett rejält pass med olika övningar,men kunde inte göra så mycket för de var mycket hopp,och jag kunde inte hoppa med foten så jag gick ut till grabbarna och tränade med dom,asgött :) ska äta lite nu och sen förbreda inför helgen,och plugga litegrann!

 

tråkig uppdatering

Jag vet,aptråkig uppdatering just nu,men har så in i helvete mycket i skolan just nu så aa..har lagt ner mycket tid på att plugga efter skolan och så denna veckan,men ikväll har jag inte lika mycket så då ska jag försöka få in lite roliga inlägg :) är i skolan nu,sitter i sofforna med Amandisen och väntar på lektion.
fulaste ungarna på jorden,de är vi de :) 
haha

matte

Sitter på sista lektionen just nu,matte! Åh hatar de över allt annat typ,så jävla onödigt med matte :) haha!
Ni får roligare uppdatering när jag kommer hem,cao
fördröjer tiden genom skype med tönten,lite roligare än matte iallafall

La ner den där grejen

La ner dedär med ''30 dagar'' orkade inte.. vill ni veta något så får ni kommentera,jao

haha tror jag smäller av

hahahha kan inte sluta garva helt seriöst,så jävla typiskt mig dom här 2..hahaha!!

Respekt

Jag tror aldrig jag har haft så mycket respekt till en människa som jag har till zlatan,helt otrolig är den killen!
Big like

Hemma idag

Tjenare,hemma idag från skolan,har inte ont i foten idag,sjukt konstigt men de gör faktiskt inte alls lika ont idag,kanske beror på allt jag fick på mig på foten igår när vi va på sjukhuset,dom lindade ju förfan på allt dom hade..haha! Nej men vill inte ha kryckor i skolan,jag vägrar så är hemma idag,ska ju egentkigen ha kryckorna i en månad så känns sådär men aa.. vill inte! så ska sätta en påse på foten och gå till skolan imorgon,de ör inte alls lika ont att gå när man har ala stödband på :) kom precis hem,var hos mormor och morfar och klagade på att jag var hungrig,så morfar gjorde mat till mig :) hihi,ska plugga nu,eller nej ska nog sova,haha!

Dejtat akuten

Tjenixen,de blev en tur till akuten i uddevalla iallafall,kunde inte gå på foten efter självförsvaret..så lika bra att åka in,TRO INTE ATT JAG SKÄMDE UT MIG! seriöst,hur jävla klantig kan en människa bli?
 
Först-så ligger jag inne i ett rum med en säng,så ska jag sträcka mig efter mobilen,men tar i lite för hårt så river ner ett bord,(då tänkte fiffiga jag att de är ingen som ser så de skiter la jag i) yes..bara de att doktorn kommit in precis samma sekund som jag rev ner de..-.- 
 
-Sen så när jag fått mina kryckor så ska jag ta fösta hoppet..märker då at ena kryckan är typ 50 cm kortare än den andra så jag välter ner på golvet när sköterskan ser på,döda mig vad pinsamt de var!
 
Har iallafall förtöjt ut ledbandet så ska hoppa på kryckor i 5 veckor,i helvete heller att jag ska,går fanimej inte till skolan med ett par kryckor!!!
finns nog inga ord hur mycket jag hatar denna tjejen :)

Vända folk uppochner

Bästa lektionen måste ju ändå vara självförsvar,så jävla roligt så de finns inte! älskart! Körde med Amanda,hur roligt som helst,fick några kassa bilder,haha! Fick även chansen att vända uppochner på polisen Tony som ni ser på bilden här nere,inte varje dag man får den chansen,hahah! Sen skadade jag mig självklart,typical särehag.
Slänger in lite bilder från idag,kan inte skriva har sån verk i handlederna så vet inte vart jag ska ta vägen.
 

haha så jävla sant!


Skydd och säkerhet

Tjena,sitter i skolan med Ronja och Jennifer,ska snart dra oss iväg till självförsvaret med snuten Tony :)
 

Dag 4. Mina syskon

Storebror Jim Haksten 22 år,har dock bara samma mamma,för annars hade min pappa varit typ 10 år när han fick honom,haha! Han är jävligt bra att ha när man ska på fest,min egna lilla chafför (y) prima de! annars träffas vi inte så ofta,han jobbar hela tiden,och när han inte jobbar är han i stockholm tillsammans med Aik och black army,han är med där så vi träffas ju några gånger i veckan iallafall :)
 
Lillasyster Jasmine,14 år,tror jag! Vi har samma föräldrar,bråkar hela tiden,är la sams när ni typ behöver tjata till oss samma saker,annars är de slagsmål dygnet runt :D nej men hon är faktiskt bra ibland!
 
Lillebror Ludwig,12 år,elle rnågot,skojar inte när jag säger att de är sveriges jävligaste sketunge! åh vad jag vill knyta till honom ibland!!! Valde en bild på honom när han har hår,ögonbryn och ögonfransar,han vill nog helst bli påmind om att han faktiskt en gång i tiden hade de! Jag och min bror kan faktiskt ha jädrans roligt tillsammans,men bråkar en hel del också,eftersom den ungjäveln alltis har något retsamt att säga!
 
 

Pappi

Grattis på fars-dag,idiot <3
haha skoja loveu ganstaa 

SOS

Tjenixen
 
Papsen väckte mig vid halv 12 förut,gick upp och tog 12 färjan till uddevalla,mötte linn,emelie och amanda där,så tog vi på oss kläder så stod vi vakter på stenab arena,helt okej vare,förutom vissa pojkar som vi rent ut sagt fick bära tillbaka när dom inte behagade att lyssna,haha! Är nu hemma och ska äta lite middag med familjen,farsdag idag och grejer!
 

åh jag vill göra de nu

Skulle så gärna vilja göra ärrblekning..har ärr på hela kroppen..magen,armarna,bena,bröstet och aa :(
Vill göra ärrblekning,men yes..kan fortsätta drömma på den idén för den var inte så populär hos pappa -.-

chakaká

Raka av allt håret?
Nej jag tror jag ångrat mig.fast de visste jag redan att jag skulle banga

Yes

Tjenare,drog hem tidigare igår från skolan,hade sån jävla verk i lederna..och inga tabletter,korkat! Mådde illa som jag gör ibland när de verker så åkte hem! Träffade henke och emelie på bussen,juste totte var med också..som tjatade om att få åka på mi skateboard...hahaha skoja,snarare jag som frågade om han ville åka..!
Sen på kvällen drog jag till mollösund,hem till alice och hade en myspyskväll med henne och Jenny,alltid lika roligt,och mysigt! Så glad att vi håller kontakten även fast alla går på olika skolor!
Och idag,skulle jag åkte och kollat på fotbollscup,men hade verk imorse också så jag fick ställa in,verken gick bort runt 1 så låg och kollade film,sen kom Julia hit och vi kollade på Taken 2,favoritfilmen ;)
Hon åkte precis hem,och jag ska käka mat med papsen nu,han har varit och fixat mat..kan nästan gissa på att de blir pizza..-.- haha,bara vi hemma nämligen!
 
 

dag 3. 3 sanningar om mig

- jag suger på dehär
-vill inte skriva 3 sanningar
-tänker därför inte göra de
 

Sista lektionen

Medicin nu,sista lektionen..sen hemgång yehaao!
bild från igår,yes

Dag 2.Din profilbild på facebook


bästis

Tjenixen,Skolan igår,drog hem efter skolan,på kvällen drog jag till Tina,vi pluggade som in i helvete,fick klart 2 arbeten så in i helvetes gött! Sen blev vi naturligtvis hungriga,så vi gjorde massa mackor med kaffe? öh? fast de var jävligt gott!! yes! sen satt vi och snackade i hur många timmar som helst,halva natten tills klockan blev 2,sjukt gött var de,tiderna förändras ju på gymnasiet,vi träffas ju inte längre dedär vardagliga som vi gjorde förr,så riktigt mysigt att snacka om allt och inget! Sen fick vi sluta snattra och sova istället.. vaknade imorse,trötta som två jävla as. drog till henån skola,satt ute och väntade på Jacob sen kom han så vi snackade med honom,sen fick vi springa till bussen för 2 gången på denna morgon,yes! joggingtur och grejer! Ikväll blir de mollösund med favoriterna,gött!
 

1.En bild på dig och 10 faktapunkter

-Jag har fobi för fötter,jag tål dom inte vad äckligt de är med fötter. usch
-jag mår seriöst dåligt av att ha sånna kinesögon jag har,driver ofta om dom,tycker de är askul men samtidigt hatar jag dom extremt mycket!
-Jag saknar min gamla klass från grundskolan,har flera gånger funderat på att byta skola,men den linjen jag går gör att jag stannar kvar!
-jag vill utomlands nu,seriöst,NU!
-jag skulle haft 2 storebröder,dock bara en i liv,David eller Daniel eller vad han nu ens hette dog i spädbarnsdöd,jag var inte född då men aa.
-Jag vill flytta till stockholm,drömmer om de varje dag typ,är så grymt taggad :)
-Jag röker inte!Finns en jävla massa som tror de,så nu jävlar vet ni att jag inte gör de!!!
-jag kommer fan inte på fler saker nu,jävla dålig fantasi,yes
-Jag kollar på Andra Avenyn minst 2 timmar innan jag lägger mig på vardagar (om jag inte sover med kompisar..dom har tröttnat att kolla på de..) idioter..haha skoja!
-Jag tycker inte om Göteborg,hatar de stället rent ut sagt...
 

yes

Dag 1 - En bild på dig och 10 faktapunkter

Dag 2 - Profilbild på facebook

Dag 3 - 3 sanningar om dig

Dag 4 - Dina syskon

Dag 5 - Vart du bor

Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

Dag 7 - Ditt senaste inköp

Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn

Dag 9 - Din bakrundsbild på mobilen

Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest

Dag 11 - Hur du sminkar dig

Dag 12 - Hur många bloggar har du haft

Dag 13 - Någon du saknar

Dag 14 - När du föddes

Dag 15 - Vilken klass går du i

Dag 16 - 1 bild från förra året

Dag 17 - En bild på en plats du har varit på

Dag 18 - En gammal bild på dig

Dag 19 - En bild på dina vänner

Dag 20 - En bild på kläderna du har på dig just nu

Dag 21 - 5 saker du gör varje dag

Dag 22 - En låt som gör dig glad

Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv

Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor

Dag 25 - Ditt favoritgodis

Dag 26 - Din favorit resa

Dag 27 - Dina favorit skor

Dag 28 - Din dag i detalj

Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30 - Hur den här månaden varit


Jag lever

har varit tråkig uppdatering jag vet,men de blir bättre i veckan

fegiseN

Vill klippa mig så den 28,nu när jag ändå fått en tid hos frissan,men kommer banga,så att alla vet de liksom
men håller fortfarande förväntingen att jag ska våga,haha

yes,that's life



 

frisyren jag vill ha

I någon typ av denna frisyren vill jag ha! Så grovt snyggt! Dock är jag 80 % säker på att jag kommer banga och be mamma avboka tiden hos frissan,men jag vill,jag vill så gärna men aa..åh jävla skitrååå

skola igeeeeen


Raka av håret

Frågan är bara om jag kommer våga snagga mig? Frisyren jag vill ha är jädrans kort... aja tid är bokat hos frissan iallafall,får se om jag bangar eller inte...buhhuuu

SM GUUUULD!!!!

YEEEEEEEEEEESSSS!!!!!!
SM GULD SM GULD SM GULD SHALALALALALALA!!!
Trogna eflsborg,guld iååååår,UNDERBART
inget stoppar er

skräckfilm med jacob

Tjenixen,hade kalas för min lillasyster förut som fyller år idag,grattis på dig sketunge! Mormor och morfar kom upp,och även helene och frida kom hit och vi åt middag och tårta och så :) saknade farmor och farfar dock,som båda haft otur och legat på sjukhus :( iallafall,så kom jacob till mig vid halv 10 ungefär,vi kollade skräckfilm fyfan skulle aldrig kollat på den..marddrömmar inatt! Snackade en del och hade de bra,sen drog vi ner till färjan och fixade så han kom över,ska lägga mig i sängen och kolla andra avenyn nu,hörs imörn

Henåa

Tjoo! Igår fyllde mamasen år,så vi hade kalas för henne under dagen,riktigt mysigt :* sen på kvällen drog jag till ellös skulle hämta Tina,vi åkte hem till cornelia och hamnade på värsta festen ;D haha nej men hennes föräldrar hade 40-årskalas! Var riktigt roligt att träffa hennes föräldrar igen,så goa är dom! Vi åt mat och fikade,mysigt som fan :) sen tog vi på oss massa kläder och tog mopparna till henån hem till Jacob,hämtade upp honom sen drog vi ner till statiol och hängde där? brist på liv? hahah! sen kom Pontus Dahlin och Rasmus Norborg en stund också,trevligttrevligt! Jag och cornelia kom på massa minnen som vi gjort,fyfan vad jag garvade,sjukt vad mycket vi gjort tillsammans ändå! Sen vid halv 2 typ? drog vi och lämnade av jacob och tog mopparna hem,de var ändå en kul kväll,även om vi stod ute hela kvällen/natten så hade jag iallafall ändå kul :D sen drog vi hem till Tina,försökte somna sen kom jag på att tina är en idiot så började hoppa på henne i sängen och dampade loss,haha nej men sen låg vi och snacka en stund innan vi somnade,och idag fyller syrran år,kalas igen! ;)
 

grattis mamsen

grattis mamma
så jävla glad att vi kommit varandra så nära de senaste året,du är bäst! loveu

Torsdag!

Tjenixen,igår drog jag till uddevalla en sväng med mamma och ludwig,skulle köpt presenter till mamma men hittade dåfan ingenting -.- träffade emelie och sofia på torp,och min favorit,Anna emelies mamma ;) åkte till färjan där pappa stod redo med min moped,jag hoppade på och åkte iväg till hällevikstrand och hade en toppenmysig kväll med Jenny,Alice och Lina! Bästa som finns dom myskvällarna,vi snackade hur mycket som helst,åt massa gott och så vidare,tog mopen hem på natten,riktigt gött vare,jag hade varma kläder och de var klart ute,och inte så kallt,så de var asgött! :D Var nyss borta på mammas jobb och trackade hennes bästakompis Helene,men jag var för trött för de så jag åkte hem igen och kollade på taken 2! asbra film,trög i början men fyfan vad grym! Och nu väntar jag tills mamma kommer hem,måte fixa lite saker och sen drar jag till ellös ikväll :) Hoppas fanimej alla njuter av lovet,för de är ju snart slut! :@ 
de sägs att man ska gå vidare,deärdåfanintelättskaniveta

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!